Vožnja pod utjecajem alkohola, droge i bez vozačke stajat će ga 28 tisuća kuna

Zbog počinjenih prekršaja, 21-godišnjak je prijavljen Prekršajnom Odjelu mjerodavnog Općinskog suda te mu je predložena novčana sankcija od najmanje 28 000 kuna

Rijeka – U Malom Lošinju policijski sIužbenici su jučer dovršili kriminalističko istraživanje nad vozačem osobnog vozila zbog počinjenja nekoliko prekršaja.

Riječ je o 21-godišnjem hrvatskom državljaninu, kojega su policijski službenici prilikom redovnog nadzora zatekli u utorak, 14. travnja oko 20 sati u središtu Malog Lošinja, dok je upravljao osobnim vozilom marke Ford, riječkih registarskih oznaka, s koncentracijom alkohola od 1,15 g/kg i bez vozačke dozvole, odnosno, prije stjecanja prava na upravljanje vozilom B kategorije. Uz to mu je utvrđena i prisutnost droge u organizmu, a prilikom provjere kod njega je pronađena i droga amfetamin, tzv. speed, u količini od 1,3 grama.

Zbog počinjenih prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o suzbijanju zlouporaba droga, prijavljen je Prekršajnom odjelu mjerodavnog Općinskog suda te je predložena novčana sankcija od najmanje 28 000 kuna.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!