Vratio se Surf’n’Fries, imaju kisok na plaži Kantrida

Kod bara Morski prasac Surf’n’Fries je ovih dana postavio svoj kiosk s popularnim prženim krumpirićima

Rijeka – Krumpiri popularne franšize Surf’n’Fries opet su dostupni u Rijeci, točnije na plaži Kantrida kod bara Morski prasac. Surf’n’Fries tamo je ovih dana postavio svoj kiosk s prženim krumpirićima.

– Surf’n’Fries je osmišljen kako bismo vam ponudili najbolji pomfrit ikada napravljen! Pomfrit je, praktično, sastavni dio svake ugostiteljske ponude, ali su jedino kod nas u Surf’n’Fries-u krumpirići glavni dio ponude! Osmislili smo 15 posebnih umaka kako bismo vam pružili dodatno uživanje u okusu krumpirića, kao što je i ambalaža u kojoj se poslužuje Surf’n’Fries pomfrit osmišljena tako da se krumpirići mogu jesti u hodu kroz urbanu gradsku sredinu, u udobnosti vlastitog doma, te u uredima ili – gdje god to poželite! Surf’n’Fries je brand koji je, tako, postao sinonim za specijalizirane pomfrit-barove koji nude izuzetno kvalitetne krumpiriće, kažu u Surf’n’Friesu.

Broj franšiznih Surf’n’Fries poslovnica veći je od 50 i ima ih u brojnim zemljama: BiH, Slovenija, Mađarska, Austrija, Njemačka, Vijetnam, Crna Gora, Srbija, Rumunjska, Norveška, Turska, Švedska, Irska, Iran, Rusija…

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!