Zajednički projekt MRK Kozala i Decathlona – Kreće Dechatlon škola rukometa

Projekt je osmišljen sa strane voditelja škole rukometa MRK Kozale, a za cilj ima poticanje, razvijanje i unapređivanje rukometa kao sporta kao i poticanje što većeg broja djece na uključivanje u aktivno bavljenje sportom i sportskim aktivnostima

Rijeka – Iako je rukometna škola MRK Kozale već dugi niz godina na široko poznata diljem Lijepe naše, uprava kluba odlučila je dodatno pojačati napore kako bi što više djece dobilo što kvalitetnije uvjete prilikom treniranja rukometa.

Tako je riječki sportski krug bogatiji je za novi sportski program koji je rezultat zajedničke suradnje između MRK Kozala i Decathlon Hrvatska pod imenom „Decathlonova škola rukometa“, a sve pod vodstvom rukometnog kluba s Kozale. Projekt je osmišljen sa strane voditelja škole rukometa MRK Kozale, a za cilj ima poticanje, razvijanje i unapređivanje rukometa kao sporta kao i poticanje što većeg broja djece na uključivanje u aktivno bavljenje sportom i sportskim aktivnostima. Program škole rukometa održava se u sportskim dvoranama OŠ Srdoči i OŠ Kozala, s tendencijom širenja i na druge lokacije. Polaznici će, uz redovne tjedne treninge i rukometne turnire, također pohoditi i razne sportsko-rekreacijske manifestacije.

– Možemo najaviti i organizaciju velikog broja sportsko-edukacijskih izleta u prirodu koji će biti omogućeni svim polaznicima naše škole rukometa. S obzirom da je ovaj projekt jedan od prvih na našem području s ovako razvijenim programom, očekujemo veliki interes oko upisa djece svih dobnih skupina. Upisi u rukometnu igraonicu vrše za djecu dobi od 5 do 7 god, a za školu rukometa od 7 navršenih godina. – kazala je voditeljica programa i trenerica Suzy Topić.

Rukometna škola MRK Kozale broji preko 80 članova, a cilj vodstva kluba je taj broj povećati te što veći broj djece zainteresirati za sport, a posebice rukomet. Hvale vrijedan projekt koji širi riječku lepezu sportskih akademija.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }