Zbog pijanog divljanja na području Omišlja, 25-godišnjak zaradio kaznenu prijavu i završio u pritvoru

Policija ga sumnjiči da je 7. rujna na području Omišlja s još jednim 20-godišnjakom sudjelovao u narušavanju javnog reda i mira pri čemu su zaustavljali, naguravali i vrijeđali prolaznike, među kojima je bila i trudnica

Rijeka – Policijski službenici Policijske postaje Krk proveli su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela razbojništva u pokušaju i nasilničko ponašanje.

Policija ga sumnjiči da je 7. rujna oko 19 sati na području Omišlja s još jednim 20-godišnjakom, pri koncentraciji alkohola od 2,41 g/kg, sudjelovao u narušavanju javnog reda i mira pri čemu su zaustavljali, naguravali i vrijeđali prolaznike među kojima je bila i trudnica. K tome su od 22-godišnjeg hrvatskog državljanina tražili novac te ga lakše ozlijedili. Prilikom postupanja policijskih službenika iste su također omalovažavali i vrijeđali, a u jednom trenutku su čak i napustili mjesto događaja, ali ih je policija vrlo brzo uhvatila te privela u policijske prostorije.

Poradi sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, spomenuti 25-godišnjak je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku, dok se kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 20-godišnjim hrvatskim državljaninom nastavlja.

Sukladno odredbama Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, zbog vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika, osim spomenute dvojice osumnjičenika prekršajno je sankcioniran i 49-godišnji hrvatski državljanin.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!