Zima u mom muzeju – Prirodoslovni muzej Rijeka u siječnju organizira interaktivne radionice za osnovnoškolce

Djeca će kroz edukativne i interaktivne radionice upoznati svijet biljaka, životinja i fosila te uroniti u svijet Muzeja kroz ulogu malih prirodoslovaca

Rijeka – Prirodoslovni muzej Rijeka u siječnju će organizirati edukativno interaktivne radionice pod nazivom “Zima u mom muzeju”. “Zima u mom muzeju” projekt je prirodoslovnih radionica namijenjen učenicima koji školske praznike provode u gradu. Usmjeren je malenim prirodoslovcima koji žele doznati više o tajnama prirode koja ih okružuje.

Djeca će kroz edukativne i interaktivne radionice upoznati svijet biljaka, životinja i fosila te uroniti u svijet Muzeja kroz ulogu malih prirodoslovaca. U različitim radionicama imat će priliku učiti o golemoj riznici prirodoslovnih tajni na zanimljiv, drugačiji i neobičan način kroz teoriju, praktični rad, prirodu, igru i kreativnost. Jedan od ciljeva ovog projekta je da djeci Prirodoslovni muzej Rijeka postane edukativno i zanimljivo mjesto gdje se osjećaju ugodno i dobrodošlo, te da ga spoznaju kao mjesto gdje mogu potražiti informacije, naći odgovore na svoja pitanja i jednostavno se družiti.

Radionice se održavaju od 7. do 10. siječnja u vremenu od 10 do 13 sati. Namijenjene su djeci od 8 do 10 godina starosti. Broj polaznika je ograničen te je potrebna prijava putem telefona (051/553-669) ili putem e-mail adrese: edukacija@prirodoslovni.com radnim danom od 9 do 16 sati. Prijave se primaju do 23. prosinca. Radionice za cijeli tjedan naplaćuju se 100 kn po djetetu. U cijenu su uključeni materijali i pribor za rad. Užina nije uključena u cijenu. Plaćanje će se moći izvršiti na recepciji Muzeja prvi dan radionice, t.j. 7. siječnja 2020. Radionice će se održavati pod stručnim vodstvom mag.lik.ped. Božene Viduke, vanjske suradnice Muzeja.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!