Zlatan Zuhrić-Zuhra i Tin Sedlar kao “Ocat i sin” do suza nasmijali publiku na Trsatskoj Gradini

Zlatan Zuhrić-Zuhra i Tin Sedlar kao “Ocat i sin” do suza nasmijali publiku na Trsatskoj Gradini

FOTO: Foto Kurti

Upravo je vjerni prikaz svakodnevice stvorio posebnu vezu između publike i glumaca, dajući mogućnost svakom gledatelju da epizode iz vlastitog života prepozna na pozornici

Rijeka – Trsatskom gradinom jučer su odjekivale salve smijeha za vrijeme prve po redu izvedene predstave u sklopu ovogodišnjeg Ljeta na Gradini. Miljenik publike Zlatan Zuhrić – Zuhra i talentirani Tin Sedlar jučer su na pozornici predočili crtice iz života oca i sina te na simpatičan način ukazali na međugeneracijske razlike u obitelji. Upravo je vjerni prikaz svakodnevice stvorio posebnu vezu između publike i glumaca, dajući mogućnost svakom gledatelju da epizode iz vlastitog života prepozna na pozornici. Dlanovi gledatelja spremno su dočekali kraj predstave i nagradili je zasluženim aplauzom. Publika je još jednom pokazala koliko na trsatskoj pozornici voli vidjeti komedije, a ljetne večeri ispuniti smijehom.

Nakon predstave uslijedit će koncertni nastup Damira Kedže, a publika s nestrpljenjem iščekuje 25. srpnja kada će ga ponovno moći slušati na Gradini. Kedžo ne skriva kako je i njemu ovo jedna od najdražih lokacija na kojima je nastupao, a od posljednjeg druženja s riječkom publikom na ovom mjestu, izdao je nekoliko novih singlova, dok će na Gradini u subotu imati promociju svoj novog albuma „Poljubi me sad“. Ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Gradini, u Dallas Music Shopu i putem sustava mojekarte.hr.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!