Zoran Žilić najbrži u Ninu

Zoran Žilić najbrži u Ninu

FOTO: akkvarner.hr

Žiliću je za pobjedu trebalo 59:17 minuta, a nakon utrke nije bio zadovoljan samo svojim uspjehom, već uspjehom cijele svoje ekipe koju su u Zadru činili Ksenija Vizintin, Daniela Kirinčić, Tea Mance Mendiković, Iva Jagodnik Knapić i Sandra Ercegović.

Nin – Ekipa škole trčanja AK Kvarner predvođena trenerom Zoranom Žilićem uspješno je nastupila na 37. Malom maratonu Nin u Zadru, utrci dugoj 16.7 kilometara koja se trčala povodom dana grada Zadra, na kojoj je njihov trener i mentor osvojio prvu mjesto. Žiliću je za pobjedu trebalo 59:17 minuta, a nakon utrke nije bio zadovoljan samo svojim uspjehom, već uspjehom cijele svoje ekipe koju su u Zadru činili Ksenija Vizintin, Daniela Kirinčić, Tea Mance Mendiković, Iva Jagodnik Knapić i Sandra Ercegović.

Ksenija Vizintin je utrku istrčala za 1:28:57 sati i osvojila odlično 11. mjesto, Daniela Kirinčić je s istim rezultatom bila 12., Tea Mance Mendiković trčala je 1:36:24 sata i osvojila 17. mjesto, Iva Jagodnik Knapić bila je 18. s rezultatom od 1:36:32 sata, a Sandra Ercegović 28. sa 1:53:54 sati.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!