ERSTE AD

Župan Komadina sastao se s vodstvom Hrvatske udruge poslodavaca Podružnica Rijeka

Na sastanku je bilo riječi o dosadašnjoj suradnji kao i planovima za naredno razdoblje.

Rijeka – Župan Zlatko Komadina održao je sastanak s novoizabranim vodstvom HUP-a Podružnica Rijeka predvođenim predsjednicom Mašom Smokrović, dopredsjednikom Josipom Rupčićem te direktorom Nenadom Seifertom.

Na sastanku je bilo riječi o dosadašnjoj suradnji kao i planovima za naredno razdoblje. Župan Zlatko Komadina podsjetio je na suradnju s HUP-om kroz rad županijskog Gospodarsko-socijalnog vijeća tena županijske mjere potpora poduzetnicima za prilagodbu rada u vrijeme pandemije koronavirusa kroz koje je prošle godine dodijeljeno 7 milijuna kuna. Uz već dodijeljenih 2 milijuna ove godine, u rebalansu proračuna planirano je još preko 4 milijuna kuna za ovu namjenu.

Na sastanku je bilo riječi i o poduzetničkim poslovnim zonama kao i poticanju i popularizaciji srednjoškolskog strukovnog obrazovanja te edukaciji najboljih studenata za stjecanje dodatnih praktičnih znanja.

Direktor HUP-a Podružnica Rijeka Nenad Seifert pohvalio je suradnju sa županijom.

Sastanku su prisustvovali i zamjenik župana Petar Mamula te privremeni pročelnik UO za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj Mladen Brajan.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }