Beskompromisni punk-blues: Grupa M.O.R.T. stiže u Klub

M.O.R.T. je beskompromisni punk – blues band iz Sinja, žestokog zvuka i živih nastupa čija su dva posljednja albuma osvojila naklonost kako publike tako i glazbenih kritičara.

Rijeka – U petak, 12.10.2018. s početkom u 22 sata, Klub. ispod The Beertije na Trsatu ugostit će jednog od najboljih regionalnih rock bendova nove generacije – M.O.R.T.

M.O.R.T. je beskompromisni punk – blues band iz Sinja, žestokog zvuka i živih nastupa. Kostur benda, John, Zvrk i Kikos, postoji još od jeseni 2003. godine. Krajem 2012. godine dolazi sadašnji bubnjar Mile i tada snimaju prvi puni demo album ˝Vrhunsko dno˝, koji je objavljen u ljeto 2013. Od tada su održali brojne nastupe u Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Srbiji i Crnoj Gori; što samostalne, što na festivalima od kojih se ističe pobjeda na Jelen Demofestu u Banjoj Luci, pobjeda na Rock Off-u, finale HR demo kluba 2012. i treće mjesto na WHF-u 2013. godine.

U srpnju 2014. godine izlazi album ˝Odjel za žešće˝ koji je dobio odlične kritike, ujedno i epitet „albuma godine“ na svim glazbenim portalima. Početkom 2015. godine bend je nominiran za nagradu PORIN u kategoriji novi izvođač. Treći službeni album „Tužna kocka“ izašao je prvog aprila 2016. godine i još jednom su sve kritike dovele album u kategoriju albuma godine. „Tužna kocka“ je također nominirana za nagradu PORIN u kategoriji Rock album godine. Bend je cijelo to vrijeme na turneji, šireći energiju i njihovu glazbu.

Ulaznice se u pretprodaji po 40 kn mogu nabaviti na šankovima The Beertije, u Dallas music shopu i online na entrio.hr. Na dan koncerta ulaz je 60 kn.

The Beertija je proteklog vikenda proslavila 5. rođendan izvrsnim koncertom Mandrila. Video i fotografije s ove žestoke rođendanske proslave možete pogledati na sljedećem linku.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!