Časopis za mlade “Hajde zaviri” osvojio je u sklopu projekta “Akcija za 5” financiranje u vrijednosti 5 tisuća kuna

Uz pomoć udruge Delta i Grada Rijeke, učenici će ubrzo započeti s provedbom projekta i pripremnim aktivnostima, kao što je izrada online platformi za međusobno umrežavanje i komunikaciju, nakon čega slijedi literarni, dizajnerski i urednički dio posla.

Rijeka – Projekt časopisa za mlade naziva “Hajde zaviri” pobijedio je među šest natjecateljskih grupa koje su se u sklopu projekta “Akcija za 5” natjecale za financiranje u iznosu od 5 tisuća kuna i mentorstvo nad provođenjem projekta od strane udruge Delta. Ovaj bi časopis za mlade trebao doprijeti do riječke mladeži pružajući nove informacije i prostor za izražavanje. Autori ovoga projekta, sedmeročlana grupa riječkih srednjoškolaca želi stvoriti tiskani a ne digitalni medij koji bi mladeži služio kao pouzdani izvor informacija, te bi ih pokušao ujediniti i motivirati da postanu aktivni čitatelji i kreatori medijskog sadržaja.

Uz pomoć udruge Delta i Grada Rijeke, učenici će ubrzo započeti s provedbom projekta i pripremnim aktivnostima, kao što je izrada online platformi za međusobno umrežavanje i komunikaciju, nakon čega slijedi literarni, dizajnerski i urednički dio posla. Prvi broj časopisa izaći će do kraja godine te će biti distribuiran u svim riječkim srednjim školama.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!