VIDEO Igor Bišćan nakon Hajduka: Ovo mi je jedna od najtežih utakmica u trenerskoj karijeri, uvjerljiv poraz u bitnoj utakmici

Ovo mi je jedna od najtežih utakmica u trenerskoj karijeri, uvjerljiv poraz u bitnoj utakmici. Ovo je dio posla, treba raditi dalje i kad je dobro i kad je loše. Treba izvući pouke, ustvrdio je Igor Bišćan.

Split – Svemu lijepom dođe kraj, tako i sjajnom nizu Rijeke od 2.813 dana bez poraza na Poljudu. Sve loše što se moglo dogoditi, poklopilo se u subotnjem Jadranskom derbiju.

– Dogodio se naš jako loš, a Hajdukov jako dobar dan. Sve je krenulo krivo od prve sekunde i prvog prekida. Činilo se da nam nedostaje energije, puno toga što bi bilo neophodno da bi izbjegli poraz. Čestitke Hajduku na zasluženoj pobjedi. Treba biti objektivan i reći da je ovo daleko od onog što je dobro za Rijeku, rekao je Igor Bišćan, trener Rijeke nakon poraza na Poljudu.

– Ovo mi je jedna od najtežih utakmica u trenerskoj karijeri, uvjerljiv poraz u bitnoj utakmici. Ovo je dio posla, treba raditi dalje i kad je dobro i kad je loše. Treba izvući pouke, ustvrdio je Igor Bišćan.

U videu pogledajte izjavu trenera Rijeke nakon utakmice protiv Hajduka.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }