Građanska hrabrost na djelu: Poznati riječki ronilac Velimir Vrzić ulovio noćne napadače i delikvente koji su napali djevojku

Autor: Portal Torpedo 04.09.2022

vrzic_fasada

- Dok sam ih ja lovio Dr. Alenka Brozina sanirala je ozljede na dijelovima tijela od mlade djevojke koja je bila napadnuta od strane dvije miške NN osobe, istaknuo je Vrzić.

Rijeka - Buka ispod prozora, u 00.20 sati. Čujemo mladu djevojku kako se bori s dvije muške osobe s kapuljačama preko glave. Oblačenje tenisica i trčanje onako gol do pasa prema njima. Jedan me skužio i razbježali su se. Trčim i lovim jednoga i zovem kolege iz policije! UHVAĆENI SU, prepričava riječki ronilac Velimir Vrzić noćnu akciju pomaganja napadnutoj djevojci i hvatanju delinkvenata.

- Fasadu kuće u kojoj živim a ista je spomenik kulture zbog lavova u fasadi starih 100+ godina koje su restauratori godinama obnavljali uništili su s nekoliko sprejeva raznih boja. I tako po cijelom gradu! E neće više! Dok sam ih ja lovio Dr. Alenka Brozina sanirala je ozljede na dijelovima tijela od mlade djevojke koja je bila napadnuta od strane dvije miške NN osobe. Zahvalio bi se djelatnicima Policije koji su ekspresno odradili svoj posao. U ovom trenutku izuzimaju se tragovi boja s ruku odnosno papilarne linije i sve potrebno za podnošenje kaznene prijave. Privedeni u policiju i do daljnjega su gosti MUP-a. Alenka i ja smo obavio svoju građansku dužnost. Šteta 500.000 kn odnosno cca. 70.000€, istaknuo je Vrzić.