CTK Rijeka organizira besplatan webinar o korištenju Microsoft Worda

Webinar će se održati u utorak, 26. svibnja s početkom u 11 sati

Rijeka – Ako si mlada osoba između 15 i 30 godina i pišeš diplomski rad, seminar, molbu ili neki službeni dokument i ne znaš kako pravilno urediti dokument u MS Wordu priključi se na webinar Centra tehničke kulture Rijeka, u utorak, 26. svibnja u 11 sati i riješi se nedoumica.

Naučit ćeš kako raditi prijelom sekcija, numerirati stranice, izraditi popisa sadržaja, fusnote, prorede, margine, razmake između odlomaka, uvlake i drugo. Ponudit će i niz savjeta za što efikasnije korištenje ovoga alata, a ukoliko bude pitanja na njih će rado odgovoriti te na kraju webinara poslati snimku kako bi ponovno, korak po korak, mogli proći temu.

Link potreban za uključenje u webinar dobit ćete na mail, nakon prijave koja se nalazi na linku ispod teksta.

Sudjelovanje je besplatno! Webinar o korištenju MS Worda je dio projekta Ri connect čije aktivnosti su zajednički osmislili Centar tehničke kulture Rijeka, Udruga Kreativni kolektiv Kombinat, SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava i Grad Rijeka, a kojeg financijski podupiru Ministarstvo za demografiju, mlade, obitelj i socijalnu politiku, Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka.

Link za prijavu

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!