Damir Urban komentirao oduševljenje građana svojom mini-turnejom: ‘Svi su se u ovaj projekt uključili od srca’

Napomenuo je kako je važno istaknuti da je to prošlo bez ikakvog troška, ako se ne računa nekoliko litara potrošenog goriva.

Rijeka – Damir Urban gostovao je na N1 televiziji gdje se osvrnuo na svoju nedavnu mini-turneju Rijekom i iznimno pozitivne reakcije građana koje je izazvala.

– Nije bilo nimalo teško organizirati ovaj koncert, da se ne žalim bez veze. Jednu večer nakon razgovora sa suprugom i nakon što smo bend i ja osjetili potrebu da damo neki doprinos i pokušamo oživjeti ovu situaciju, palo nam je na pamet da bi bilo super koncert izvesti ne online nego uživo. Sjetili smo se da bi to bilo odlično izvesti na turističkom autobusu ako mu se može otvoriti krov. Stupio sam u kontakt s gradonačelnikom, rekao je da je ideja izvrsna i da će pomoći kako god može, kazao je Urban.

Napomenuo je kako je važno istaknuti da je to prošlo bez ikakvog troška, ako se ne računa nekoliko litara potrošenog goriva.

– Svi suradnici odrekli su se honorara, radili su to iz svog srca, iz dobre namjere, što je meni posebno drago. Reakcije Riječana su iznad svih mojih očekivanja. Mi smo ušli skromo u ovu priču, da se nešto dogodi, da se obratimo ljudima, zgradama i cestama, da pustimo neku dobru energiju iz sebe, a dogodila se divna stvar. Svi su bili oduševljeni, bilo je predivno, rekao je Urban.

Komentirao je i činjenicu da je istog dana „zaustavljen“ projekt EPK i podijeljeni deseci otkaza.

– Ispada da je to rađeno s nekom namjerom. Teorije razne postoje, ali razlozi su neke druge prirode, u nikakvoj vezi s EPK.

Urban I Kolege Ispunili Riječke Kvartove Glazbom: Započela Koncertna Turneja Po Cijelom Gradu

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!