Dobar ulov na ljetnim sniženjima: Izabrali smo najbolje komade po cijenama do 100 kuna!

Pripremite se za ljetnu shopping ludnicu i provjerite neke od najšarmantnijih komada do 100 kn koji vas čekaju u Tower Centru. Cjelokupan izbor potražite na stranicama Tower Lifestyle Magazina.

MANGO, TOP 169,90 KN SAD 79,90 KN

Rijeka – Ljetna sniženja su odlična prilika za ulov trendi komada po odličnim cijenama. High street dućani već su počeli isticati šarene natpise s oznakama popusta koji nas zovu u šoping. Osim odjeće, na sezonskom sniženju ćete pronaći i brojne modne dodatke koji će savršeno naglasiti svaki vaš outfit.

RESERVED, BLUZA, 169,90 SAD 69,90 KN

Obnovite garderobu novim chic detaljima i pripremite se za sezonu godišnjih odmora. Tower Lifestyle Magazin zavirio je u trgovine Tower Centra i pronašli neke od najzanimljivijih komada do 100 kn. Neodoljivi topovi neizostavan su dio svakog outfita, a odlično izgledaju u kombinaciji s lepršavim hlačama i suknjama.

Jedan od najvećih trendova ove sezone zasigurno su majice kratkih rukava ukrašene zanimljivim natpisima i printovima, a sada ih možete nabaviti po izvrsnim cijenama.

Moderne torbice, preudobne natikače i još mnogo toga sada možete nabaviti i pritom uštedjeti koju kunu. Pripremite se za ljetnu shopping ludnicu i provjerite neke od najšarmantnijih komada do 100 kn koji vas čekaju u Tower Centru. Cjelokupan izbor potražite na stranicama Tower Lifestyle Magazina.