FOTO/VIDEO Rijeka je pala u sudačkoj nadoknadi – Real Sociedad u zadnjim minutama ‘iščupao’ pobjedu

Utakmica je pružila brojne atrakcije za oko 2.000 navijača okupljenih na stadionu. Armada se prisjetila i nedavno preminule legende sportskog novinarstva Orlanda Rivettija.

Rijeka – Sekunde su Rijeku dijelile od uspješne premijere Europskoj ligi! Vodeća momčad španjolske prve lige Real Socedad pritiskala je domaćine na Rujevici, no sve do 3. minute sudačke nadoknade nije pronašla put do riječkih vrata. Štoviše, „bijeli“ su se pokazali itekako opasni po gostujuću obranu, tako da s bodom mogu biti zadovoljne obje strane. Iako su gosti dvaput pogađali okvir gola Rijeke, niti njihov vratar nije „mirno spavao“ već je bio „na iglama“ tijekom čitave utakmice, ponajviše zahvaljujući raspoloženom Franku Andrijaševiću.

U prvom poluvremenu obje su se ekipe pokazale ravnopravnima. Iako su gosti pritiskali, Rijeka je s nekoliko dobrih šansi pokazala kako nema namjeru mirno dopustiti da se favorit „prošeće“ Rujevicom.

Drugo poluvrijeme donijelo je nastavak pritiska Reala, koji je najbliže pogotku bio u 83. minuti. Mikel Opyarzabal je primio točan pas i odmah pucao na gol, a domaćine je spasila stativa. No, deset minuta kasnije Bautista Orgilles Jon srušio je nade „bijelih“ u pozitivan ishod utakmice. Ostao je sam u kaznenom prostoru i zabio za 0:1 u 3. od 6 minuta sudačke nadoknade…

Inače, utakmica je pružila brojne atrakcije za oko 2.000 navijača okupljenih na stadionu. Armada se prisjetila i nedavno preminule legende sportskog novinarstva Orlanda Rivettija.

Rijeka Se Dobro Drži Protiv Favoriziranog Reala

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank