Kako kvalitetno (o)starjeti – Predavanje dr. sc. Ljubinke Frlan Vrgoč u utorak u gradskoj vijećnici @ Kastav

Time što možemo sami za sebe napraviti kako bi si produžili život i povećali kvalitetu svojih „poznih godina“ bavit će se predavanje „Kako kvalitetno (o)starjeti“ koje će se održati u utorak, 27. studenog u 19 sati u Gradskoj vijećnici Grada Kastva.

Kastav – Medicinskim i znastvenim razvojem te ekonomskim i gospodarskim napretkom, prosječno očekivano trajanje života u zapadnom je svijetu u proteklih pola stoljeća značajno produženo. Na dužinu života najviše utječu ekonomski uvjeti života, životne i zdravstvene navike ljudi te kvaliteta zdravstvenog sustava, a postoji mnogo toga što možemo sami za sebe napraviti kako bi si produžili život i povećali kvalitetu svojih „poznih godina“.

Upravo tim temama bavit će se predavanje „Kako kvalitetno (o)starjeti“ koje će se održati u utorak, 27. studenog u 19 sati u Gradskoj vijećnici Grada Kastva.

Predavanje će održati dr. sc. Ljubinka Frlan Vrgoč, specijalistica fizijatrije, koja će ponuditi „upute“ za korištenje prednosti što ih pruža moderan način života, ali i za suzbijanje onih negativnih posljedica suvremene civilizacije.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!