Aglomeracija Rijeka: Početak radova u Ulici Straža

Autor: Portal Torpedo 10.11.2023

wp-content/uploads/2021/08/radovi-vodovod-Resetari-Grad-Kastav.jpg

Predviđeni rok izvođenja je do kraja prosinca 2023. godine, uzevši u obzir moguće vremenske neprilike.

Viškovo - Ulici Straža, od kućnog broja 52 do kućnog broja 65 u sklopu EU projekta „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Rijeka“, grupe radova E „ Izgradnja sustava odvodnje – Proširenje Viškovo“ počeli su radovi.

Predviđeni rok izvođenja je do kraja prosinca 2023. godine, uzevši u obzir moguće vremenske neprilike.

Radovi u navedenim ulicama izvodit će se u sklopu podsustava E3-0.3 GRADNJA SANITARNE KANALIZACIJE, CRPNE STANICE CS 13 I VODOVODNIH OGRANAKA U ULICAMA STRAŽA I BARETIĆEVO.

Izvođač radova je GODINA GRADBENIŠTVO IN DRUGE STORITVE d.o.o., dok je pružatelj usluge nadzora nad gradnjom zajednica izvršitelja: INSTITUT IGH d.d., EPTISA ADRIA d.o.o., FLUM-ING d.o.o. i PROJEKT d.d. Nova Gorica.

- Zahvaljujemo svim građanima na strpljenju i razumijevanju te ih pozivamo da prate tijek radova i promjene u regulaciji prometa radi njihove sigurnosti i drugih uključenih u promet, poručili su iz KD ViK.

Dodatne informacije o 233.799.649,88 EUR vrijednom EU projektu „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Rijeka“, koji se u visini od 71,33 % sufinancira bespovratnim sredstvima Europske unije, dostupne su na internetskoj stranici projekta https://aglomeracijarijeka.eu, a informacije o planiranim radovima, radovima u tijeku i izvedenim radovima građani mogu pronaći na GIS web pregledniku http://euprojektigis.kdvik-rijeka.hr/geoserver/web/Default.html.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...