Alen Udović na kormilu Škole nogometa NK Halubjan

Autor: Nikola Cvjetović 07.08.2023

Alen_Udovic_NK_Halubjan Foto NK Halubjan

Mi kao treneri moramo biti svjesni da, osim što stvaramo dobre sportaše, u velikoj mjeri sudjelujemo u njihovom odgoju, stvaranju njihovih radnih navika, njihovom ponašanju i na kraju stvaranju dobrih i kvalitetnih ljudi. Ako na kraju dana u tome uspijemo, to znači da smo onda na dobrome putu, rekao je Udović.Viškovo - Alen Udović novi je voditelj Škole nogometa NK Halubjan. 33-godišnji riječki stručnjak s UEFA B trenerskom licencom od ove će sezone biti voditelj krucijalnog segmenta nogometnog kluba.

Udović ima trenersko i koordinatorsko iskustvo iz škole nogometa NK Lokomotiva. Još uvijek je aktivni igrač Halubjana, koji je u prošlosezonskom osvajanju naslova prvaka 4. NL - Zapad sudjelovao kao igrač i pomoćni trener. Kao pouzdani branič je prošao kroz omladinsku školu Rijeke i Orijenta, a igrao je još i za Opatiju, Vinodol, Lošinj, Vihor, Naprijed i Lokomotivu.


- NK Halubjan je godinama na dobrom glasu za stvaranje mladih i potentnih igrače koji sve više participiraju i igraju važnu ulogu u seniorskoj ekipi. Trenutno je više od 10 mlađih igrača priključeno pripremama prve ekipe, što je pokazatelj da se kroz jedan duži period možemo osloniti na igrače iz naše škole.

Što se tiče trenerskog kadra, sve su to ili bivši igrači ili treneri koji su usko vezani za klub dugi niz godina što nam daje jedan poseban značaj i što je na ponos cijeloga kluba. Kako kroz interne tako i kroz službene edukacije, potaknut ćemo trenere na još veću angažiranst i njihov osobni napredak kako bi naša djeca imala još bolje uvjete za rad.

Ono što je do sada bilo dobro ćemo zadržati, ono što je moglo biti bolje ćemo korigirati, a ono što je nedostajalo ćemo polako uvesti i implementirati u rad naše Škole nogometa.

Mi kao treneri moramo biti svjesni da, osim što stvaramo dobre sportaše, u velikoj mjeri sudjelujemo u njihovom odgoju, stvaranju njihovih radnih navika, njihovom ponašanju i na kraju stvaranju dobrih i kvalitetnih ljudi. Ako na kraju dana u tome uspijemo, to znači da smo onda na dobrome putu, rekao je Udović.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...