[FOTO/VIDEO] Imperial Spirits Festival - 1. festival koktela u Hrvatskoj ispunio terasu hotela Kvarner sjajnom vibrom i odličnim koktelima

Autor: Marin Aničić 27.05.2023

Imperial_spirits_festival_opatija_festival_koktela__5_

Kupnjom ulaznice posjetitelji imaju priliku uživati u neograničenoj „all you can taste“ degustaciji vrhunskih koktela.

Imperial_spirits_festival_opatija_festival_koktela__2_

Opatija - 1. festival koktela u Hrvatskoj, Imperial Spirits Festival, okupio je brojne ljubitelje fine cuge i druženja na terasi hotela Kvarner. Mnogobrojni posjetitelji imaju prilike uživati u koktelima najboljih koktel-majstora i miksologa iz Hrvatske i regije, a svoja pića i najnovije barske trendove na festivalu predstavlja više od 20 poznatih brendova.

Imperial_spirits_festival_opatija_festival_koktela__6_

Odličnu atmosferu upotpunjuje glazba u izvedbi DJ Alexa Sabbattinija, Infinity Banda i Live Saxa by Franjo Črnjarić, a gosti su se mogli zabaviti i uz natjecanje barmena. Organizirane su interaktivne radionice i zone „uradi sam“ te masterclass tečaj. U gastro-zoni se mogu kušati specijaliteti lokalne i internacionalne kuhinje. Sutra se Imperial Spirits Festival nastavlja na terasi Kvarnera od 16 do 22 sata, nakon čega slijedi afterparty u Clubu Gervais.

Imperial_spirits_festival_opatija_festival_koktela__3_

Kupnjom ulaznice posjetitelji imaju priliku uživati u neograničenoj „all you can taste“ degustaciji vrhunskih koktela. Svaki barski štand nudi jedan prepoznatljiv „signature“ koktel u alkoholnoj i bezalkoholnoj verziji. Organizator festivala je Liburnia Hotels&Villas, u suradnji s partnerima iz Austrije koji niz godina organiziraju sličan događaj, poznati i vrlo posjećeni Liquid Market Festival.

Imperial_spirits_festival_opatija_festival_koktela__4_

Što su zabilježili naši reporteri pogledajte u priloženoj fotogaleriji i video prilogu...

VIDEO

pocket icon

Imperial Spirits Festival - U Opatiji se održava 1. festival koktela u Hrvatskoj

Više sa portala torpedo.media ...