Još malo do kraja natječaja za skladbe festivala MIK 2024.

Autor: Nikola Cvjetović 22.01.2024

Festival_MIK foto MIK

Melodije Istre i Kvarnera ove godine slave doista jedinstven jubilej – 60 godina od prve festivalske večeri jedinog putujućeg i jednog od najstarijih festivala u Hrvatskoj.

Rijeka - Melodije Istre i Kvarnera ove godine slave doista jedinstven jubilej – 60 godina od prve festivalske večeri jedinog putujućeg i jednog od najstarijih festivala u Hrvatskoj, a na jubilarnu raspjevanu karavanu krenut će početkom lipnja. Stoga je i natječaj za nove skladbe, koje će biti izvedene ove godine, otvoren pravodobno i završava s 1. veljače. Datum je to do kojeg će organizator zaprimati nove radove i prijave, a potom će komisija odabrati skladbe koje će obilježiti jubilarnu godinu festivala.


Podsjetimo, MIK je uvijek otvoren novim izvođačkim i autorskim imenima koja festivalu donose novi zvuk, a da pritom vode računa o svemu onom što MIK čini MIK-om, jedinstvenim festivalom bogate povijesti. Ove godine skaldbe će zasigurno dobiti na još dodatne pozornosti upravo zbog izvođenja na jubilarnom izdanju festivala koje će javnost pratiti s dodatnim zanimanjem.


Kako smo već spomenuli, festival će krenuti na svoju karavanu početkom lipnja i to na sedmodnevno putovanje, ono što svakako možemo potvrditi je da će zapjevati i u Istri i na Kvarneru, a imena domaćina i točni datumi znat će se uskoro. Organizator i ove godine najavljuje festival pozitive i dobrih vibracija, a ono što sve sudionike najviše veseli, susreti su s mikovskom publikom, koja voli i štuje festival kojeg drži "svojim, našim...".


Stoga organizator poziva autore i izvođače da svoje radove pošalju na vrijeme. Prijave se šalju mailom na info@festivalmik.com, svi potrebni detalji natječaja mogu se pronaći na www.festivalmik.com, dok se sve dodatne informacije mogu dobiti i pozivom na 091/ 208 3802.Lipanj će doći jako brzo, a obilježit će ga, ne sumnjamo, još jedna sjajna mikovska godina. Budite i ove godine uz MIK, s MIK-om ili postanite dio MIK-a. Na vama je...

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...