Komadina i Mufić o sanjkalištu u Vujnovićima

Autor: Nikola Cvjetović 03.08.2022

Komadina_i_Mufic Izvor: PGŽ

Župan i suradnici s gradonačelnikom Vrbovskog razgovarali su o realizaciji projekta uređenja sanjkališta. Projekt je to kojeg Županija, u okviru programa „Razvoj mreže sanjkališta u Gorskom kotaru“, sufinancira u iznosu od 750.000,00 kuna.

RIJEKA – Sanjkalište u goranskom naselju Vujnovići bilo je tema sastanka primorsko-goranskog župana Zlatka Komadine s gradonačelnikom Grada Vrbovskog Draženom Mufićem. Razgovarali su o realizaciji projekta uređenja sanjkališta smještenog u naselju Vujnovići u blizini centra Vrbovskoga, a sastanku su nazočili i županov zamjenik Petar Mamula i pročelnik Upravnog odjela za regionalni razvoj, infrastrukturu i upravljanje projektima Ljudevit Krpan.
Projekt je to kojeg Županija, u okviru programa „Razvoj mreže sanjkališta u Gorskom kotaru“, sufinancira u iznosu od 750.000,00 kuna.
Na sastanku se razgovaralo i o drugim razvojnim, turističkim i sportskim projektima na području Grada Vrbovskog, kao i o perspektivama daljnjeg razvoja Gorskog kotara, a istaknuta je i dobra suradnja Grada Vrbovskog i Primorsko-goranske županije.