Objavljen Javni poziv za dodjelu potpora mikro i malim poduzetnicima i obrtnicima na području Gorskog kotara

Autor: Marina Pauletić 08.09.2023

wp-content/uploads/2018/11/%C5%BDupan-Komadina-Potrebna-dodatna-ulaganja-u-Gorski-kotar-kako-bi-se-sprije%C4%8Dila-dodatna-depopulacija.jpgFoto: arhiva

Za provedbu ove aktivnosti planirana su sredstva u iznosu od 90.000,00 eura.

Gorski kotar - Primorsko-goranska županija objavila je Javni poziv za dodjelu potpora temeljem Programa dodjele potpora male vrijednosti mikro i malim poduzetnicima i obrtnicima na području Gorskog kotara za razvoj turističkog poduzetničkog potencijala za 2023. godinu.

Za provedbu ove aktivnosti planirana su sredstva u iznosu od 90.000,00 eura. U cilju stvaranja sadržajnijeg i kvalitetnijeg turističkog proizvoda na području Gorskog kotara sufinancirat će se mikro i subjekti malog gospodarstva, 100 posto u privatnom vlasništvu koji imaju sjedište na području Gorskog kotara (d.o.o., j.d.o.o. i obrti) i registrirani su za obavljanje ugostiteljske djelatnosti.

Planirane potpore predstavljaju nov doprinos ravnomjernijem razvoju turizma na području Primorsko-goranske županije, odnosno jačanju i oplemenjivanju turističkog proizvoda Gorskog kotara.

Rok za dostavu prijava je 30. rujna 2023. godine, a više informacija dostupno je na POVEZNICI.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...