PGŽ objavila Javni poziv za dodjelu dodatnih 40 tisuća eura iz Zaklade FIPRO inovativnim poduzetnicima

Autor: Nikola Cvjetović 27.05.2024

Poduzetnistvo_novac_subvencija_pexels-kuncheek-210990

Iz projekta 'Komercijalizacija inovacija' kojeg Zaklada FIPRO kontinuirano provodi u suradnji s Primorsko-goranskom županijom i time potiče razvoj inovativnog poduzetništva

Rijeka – Zaklada FIPRO u suradnji s Primorsko-goranskom županijom objavila je novi poziv poduzetnicima sa sjedištem na području Primorsko-goranske županije, na dostavu zahtjeva za dodjelu financijskih sredstava. Za ovaj poziv rezervirano je 40 tisuća eura dok se pojedinom prijavitelju mogu dodijeliti sredstva u minimalnom iznosu od 7 tisuća eura te maksimalnom iznosu od 20 tisuća eura.

Sredstva se dodjeljuju za financiranje troškova razvoja i komercijalizacije inovacija; izrade ili nabave potrebne opreme, alata i materijala za izradu inovacije; izrade, ispitivanja, usavršavanja prototipa proizvoda ili postupka pružanja usluge; pripreme za izlazak na tržište, promotivnih aktivnosti te aktivnosti ugovaranja i razvoja distributivno prodajnih kanala; certificiranja ili atestiranja proizvoda ili usluga radi izlaska na tržište te pretraživanja stanja tehnike, pripreme i zaštite intelektualnog vlasništva.

Javni poziv je otvoren u razdoblju od 27. svibnja do 26. lipnja 2024. godine do kraja dana (23:59 h), a biti će objavljen i na službenoj web stranici Zaklade FIPRO www.fipro.hr.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...