Pomozimo Antoniju Široli u njegovoj borbi s multiplom sklerozom

Autor: Nikola Cvjetović 04.12.2023

antonio_sirola-67082

Humanitarnom akcijom prikupljaju se sredstva za njegovo liječenje u Moskvi. Potrebno je 50.000 eura.

Kastav - Prosinac je mjesec darivanja. Mjesec je to u kojem bi trebali prije svega misliti na potrebite, slabe, nemoćne i bolesne jer njima je pomoć najviše potrebna. Dobri ljudi, velikog srca upravo zato pokrenuli su humanitarnu akciju "Vaše malo meni je sve!" u želji da pomognu Antoniju Široli (30) i prikupe sredstva za njegovo liječenje. Antonio boluje od multiple skleroze s kojom se bori od 2014. godine, a za liječenje u Moskvi potrebno mu je 50.000 eura.

- Antonio Širola naš je susjed, sugrađanin, nečiji prijatelj, sin, brat, unuk, ljubav... Živi u Belićima kraj Kastva. Treba našu pomoć! Antonio ima 30 godina, zarazan osmijeh, nasmijane oči, vjeru u pobjedu! Od 2014. godine boluje od multiple skleroze. Kreće se u kolicima, po stanu pomalo s hodalicom. Antonio nije izgubio vjeru, odlučio je pobijediti i ozdraviti! Za liječenje u Moskvi potrebno mu je 50.000 eura - za Antonia je to SVE, a za nas (sve skupa) MALO! Dragi prijatelji "Zelenog Kastva", trebamo Vašu pomoć kako bismo bili dio ove lijepe priče, udružimo naša srca i priključimo se ovoj humanitarnoj akciji, pozvala je Irena Kukurin Babić svoje sugrađane da se priključe akciji.

Svi oni koji žele pomoći Antoniju i učiniti njegov osmijeh još većim, donirati sredstva mogu na račun (IBAN) HR 4924840081502030402

antonio_sirola_plakat
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...