Promet subotom: Strpljen - spašen

Autor: Sanja Tumara 22.07.2023

promet_matulji_01

Subotom je pojačan promet na cestama, posebno na prilazima gradovima, zato putujte opreznije, ali sigurno!

Matulji – Kao što smo danas već izvještavali, novi vikend donio je i nove prometne gužve. Turistička sezona je u punom zamahu pa bi nas takvo stanje trebalo veseliti.

Od jutros su kolone prema tunelu Učka u pravcu Rijeke, također na čvoru Matulji prema riječkoj zaobilaznici i sa zaobilaznice. Uz to, na A7/8 Rupa – Rijeka, između čvorova Lupoglav i Veprinac (A8), zbog izgradnje druge cijevi tunela Učka, vozi se uz privremenu regulaciju prometa.

HAK izvještava da je i dalje povećana gustoća prometa između čvorova Hreljin i Šmrika u smjeru Krčkog mosta, na cesti A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva.

Na Jadranskoj magistrali je pojačan promet na prilazima gradovima i turističkim odredištima, a usporeno se vozi na području Novog Vinodolskog.

I dalje je vrlo prometno na Krčkom mostu i na otoku Krku, u oba smjera, a usporeno se vozi između Omišlja i Šmrike u oba smjera. Pojačan je promet i na većini cesta u pravcu mora i unutrašnjosti pa i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb.

Prije kretanja na put svakako se naoružajte strpljenjem. Dakle, ako putujete, opskrbite se vodom, vozite oprezno i zapamtite da je bolje stići na odredište nešto sporije, nego ne stići uopće.

promet_matulji_02
promet_matulji_03
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...