Proslava blagdana Jelenine u Kastvu uz bogat program

Autor: Marina Pauletić 14.05.2024

kastav_zrak_2023__4_ Foto: ilustracija

Održat će se razne radionice i predavanja.

Kastav – Blagdan sv. Jelene, zaštitnice grada Kastva slavi se 22. svibnja pa je tim povodom pripremljen prigodni program koji sadrži predstave, radionice i predavanja, a održat će se od 17. do 24. svibnja.

U petak, 17. svibnja u Gradskoj vijećnici od 18 do 20 sati održat će se predavanje i degustacijska obiteljska radionica Sandre Kolonić, prof. naziva „Samo zdravo za mene“. Radionica je namijenjena roditeljima, a prijave je moguće poslati na info@visitkastav.hr.

U subotu, 18. svibnja u Školskoj ulici iznad Lokvine održat će se „Zaigrajmo Triju“ i upoznajmo „Trija fanzine“, njihove autore, djecu i članove Udruge Trija. Događanje će se održati od 11 do 14 sati.

klaun_marko_jelenina_kastav_2023__3_ Foto: arhiva

Nedjelja, 19. svibnja donosu sugestivnu i interaktivnu pripovjednu predstavu za djecu i odrasle „Pričom te zovem“ Teatra Oz. Predstava će početi u 12 sati na Fortici.

U srijedu, 22. svibnja u 16 sati u Gradskoj vijećnici primarijus Helena Glibotić Kresina, dr.med. održat će predavanje „Prevencija i rano otkrivanje raka dojke“, dok će u 18 sati u crkvi sv. Jelene Križarice biti održana Sveta misa. Predvodit će ju fra Siniša Pucić, župnik Župe sv. Nikole Tavelića u Rijeci.

U petak, 24. svibnja u Gradskoj vijećnici održat će se predavanje i promocija knjige „Tragom medvjeda“ Krunoslava Raca.

jelenina_plakat
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...