Putovima Frankopana u finalu izbora za najbolji EU projekt

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 26.09.2022

kastel-zrinski_putovima_frankopana

Kulturno turistička ruta Putovima Frankopana projekt je prijavljen od strane Primorsko-goranske županije u kategoriji Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici.

Rijeka - Kulturno turistička ruta Putovima Frankopana među finalistima je izbora za najbolji EU projekt koji se provodi treću godinu zaredom od strane portala župan.hr u suradnji s Hanza Medijom odnosno Jutarnjim listom, Hrvatskom zajednicom županija i Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj, a uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

Stručni žiri izabrat će pobjednike u četiri kategorije – Doprinos znanosti i inovacijama; Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici; Doprinos prekograničnoj suradnji, te Doprinos poduzetništvu, a svog pobjednika birat će i građani preko posebne platforme koju će biti otvorena nakon što bude predstavljeno svih 37 projekata koji su ušli u finale ovog prestižnog izbora. Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada najboljim EU projektima bit će organizirana 25. listopada u Zagrebu.

Kulturno turistička ruta Putovima Frankopana projekt je prijavljen od strane Primorsko-goranske županije u kategoriji Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici. Projekt se je provodio od područja Vinodola (od Grobnika, preko Rijeke do Novog Vinodolskog), Gorskog kotara i otoka Krka, od studenoga 2015. godine do svibnja 2021. godine.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...