Vatreni koncert Vatre i vatromet zaključili Kostrenske noći

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 17.07.2022

koncert_vatra_kostrena__2_

Iako je vikend na Kvarneru prštio od brojni događanja, zahvaljujući atraktivnim glazbenim gostima i Kostrenske noći su uspjele pronaći svoju publiku koja je uživala u dvodnevnom programu.

Kostrena - Nakon dvogodišnje pauze tradicionalna ljetna manifestacija Kostrenska noć vratila se u Žurkovo i u proširenom dvodnevnom izdanju ponudila pravu glazbenu poslasticu za sve generacije.

Kostrenske noći otvorila je klapa “Baladur" iz Opatije, a vrhunac prve večeri bio je nastup jedne od najboljih hrvatskih klapa, klape “Cambi ” iz Kaštel Kambelovca. Drugog, dana Kostrenskih noći na pozornicu je najprije izašao "Infinity Band" i svojim obradama poznatih skladbi dobrano zagrijao kostrensku publiku za nastup kultne virovitičke grupe “Vatra" koja dominira domaćom scenom već više od dva desetljeća. Tijekom energičnog nastupa redali su se brojni poznati hitovi poput Tremola, Tanga i Nama se nikud ne žuri, a njihov prvi kostrenski koncert prigodno je zaključen vatrometom.

koncert_vatra_kostrena__3_

Osim u glazbi, posjetitelji Kostrenskih noći mogli su uživati u bogatoj ugostiteljskoj ponudi i pratećem sajmu rukotvorina i autohtonih proizvoda. Kostrenske noći organizirala je Turistička zajednica općine Kostrena pod pokroviteljstvom Općine Kostrena i uz podršku KD Kostrena kao i brojnih sponzora i partnera.

koncert_vatra_kostrena__1_
pocket icon

Vatreni koncert Vatre i vatromet zaključili Kostrenske noći

Više sa portala torpedo.media ...