[VIDEO] Flego: Zaustavimo vjersku policiju Mosta i muljatore iz DP-a. U nedjelju zaokruži dvaput listu 9, kandidata 1

Autor: Marin Aničić 07.06.2024

valter_flego_2024_korzo_eu_parlament__2_

Valter Flego Poziva građane da se suprotstave rođačkoj ideologiji DP-a i Mosta te ih potiče da iskoriste svoje biračko pravo i glasuju za listu broj 9, na kojoj se nalazi kao kandidat broj 1.

Rijeka - Nositelj Fair play liste 9, kandidat broj 1 Valter Flego, uoči izborne šutnje poslao je iz Rijeke završne poruke s ciljem poticanja građana na podršku listi broj 9 na europskim izborima. Flego naglašava važnost glasovanja za Fair Play listu 9, kako bi se spriječio ulazak Domovinskog pokreta i Mosta u Europski parlament.

U svojoj poruci Flego izražava otpor prema „vjerskoj policiji Mosta i muljatorima iz DP-a“ te ističe podršku toleranciji, pristojnosti i otvorenosti u Hrvatskoj i Europi. Poziva građane da se suprotstave rođačkoj ideologiji DP-a i Mosta te ih potiče da iskoriste svoje biračko pravo i glasuju za listu broj 9, na kojoj se nalazi kao kandidat broj 1.

Flego upozorava na ekstremiste i radikalna lica na hrvatskoj političkoj sceni te apelira na važnost podrške otvorenosti, multikulturalnosti i zajedništva. Ističe da je nedjelja ključna za odabir predstavnika u Europi te potiče građane da izađu na birališta i podrže Fair Play listu 9.

Osim toga, Flego podsjeća da Istra i Kvarner već deset godina imaju svog predstavnika u Europskom parlamentu te potiče građane da i dalje podrže svoje vrijednosti glasajući za njega. Poziva na jedinstvo i podršku njegovoj kandidaturi, naglašavajući važnost odluke o budućem predstavniku te regije u Bruxellesu. Iskazao je vjeru u snagu Istre i Kvarnera te potiče građane na aktivno sudjelovanje na europskim izborima, kako bi zajedno stvarali budućnost regije i štiteći njene interese u Europskoj uniji.

valter_flego_2024_korzo_eu_parlament__1_

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...