[FOTO/VIDEO] Nakon Urbana, na Student day festivalu Vitasović raspjevao publiku

Autor: Nikola Cvjetović 04.06.2023

Student_Day_Festival_Alen_Vitasovic__4_

Student Day Festival okupio je mnogobrojnu publiku na koncertnim večerima.

Rijeka - Ovogodišnji Student Day Festival po guštu je bio mnogima, a nakon sjajnog petka i subota je donijela raznovrstan line up.

Za uvertiru u subotnji program bio je zadužen trap-rap sastav 2x Šihta koji čine bivši članovi nekadašnje trap senzacije High5. Večer se nastavila uz Alena Vitasovića koji je nastup započeo s pjesmom “Nisi više mala”, a nastavila se uz hitove “Ja ne moren više tako”, “Sandra”, “Bura” i brojne druge koje znaju sve generacije. Pred publiku je stao i beogradski izvođač Smoke Mardeljano koji je dosad izdao pet studijskih albuma, a njegov stil protkan je starom školom hip hopa.

Riječku publiku i ovaj put oduševio je Vojko V koji je napravio spektakl na Trsatskom kampusu. Nastup je obilježila njegova nevjerojatna energija i prepoznatljivi stil, a publika je uglas pjevala hitove poput “Evo me opet dolazim”, “Mamacita”, “Pasta Italiana”, a najveću euforiju izazvala je pjesma “Ne može”.

VIDEO

Na istoj pozornici nastupili su izvođači elektronske glazbe koji su zatvorili obje festivalske večeri: Bronski, Marcel, Bruns Lay, Recep, Marin Biočić, Tino Dobrić, Dino Jukić, Grooveline i Tom Bug. Uz koncerte, ovogodišnji Student Day Festival donio je i druge zabavne, edukativne, kulturne i sportske sadržaje.

Djelić atmosfere na i oko koncertnih pozornica u Rijeci pogledajte u galeriji i videu…

VIDEO

pocket icon

Sjajnim nastupima nastavljen Student day festival

Više sa portala torpedo.media ...