Predstavljena knjiga „30 godina Muzeja grada Rijeke“

Autor: Marina Pauletić 26.04.2024

muzej_grada_rijeke_30_godina__2_

Program obilježavanja obljetnice ustanove traje do 20. lipnja.

Rijeka - Muzej grada Rijeke ove godine obilježava 30 godina postojanja. Osnovan je 11. travnja 1994. godine odlukom riječkog Gradskog vijeća, a ovaj okrugli rođendan proslavljen je nizom događanja. Prvo je bilo otvorenje izložbe „30 godina Muzeja grada Rijeke“, a sada je u „Kockici“ predstavljena istoimena knjiga.

muzej_grada_rijeke_30_godina__4_

- Okupili smo prijatelje i suradnike Muzeja na predstavljanju retrospektive rada naše kuće, knjige Trideset godina Muzeja grada Rijeke. Drugi kat „Kockice“ nas je lijepo ugostio, čak i rođendanski baloni i pokoji slatkiš. Knjizi želimo da se što više lista i čita, a vas pozivamo da pratite i dalje što smo vam spremili u ovoj slavljeničkoj godini, poručili su iz Muzeja grada Rijeke.

muzej_grada_rijeke_30_godina__1_-86504

Program obilježavanja obljetnice ustanove traje do 20. lipnja, ali će se prigodna događanja nastaviti tijekom cijele godine javnim predavanjima, predstavljanjima publikacija, okruglim stolovima, stručnim vođenjima i slično, u kojima će sudjelovati djelatnici Muzeja grada te drugi stručnjaci za baštinske teme.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...