B4SAFE: Vaša destinacija za gastro odjeću i obuću na Krku!

Autor: Portal Torpedo 08.03.2024

Pinel-Krk-Gastro-5

Od elegantne i praktične radne odjeće do udobnih i pouzdanih radnih cipela – pronaći ćete sve što trebate za potpunu zaštitu i funkcionalnost. Na raspolaganju je i mogućnost i tiska, štika ili printa logotipa ili natpisa

Krk - Ugostiteljska sezona brzo se približava, a s njom i potreba za kvalitetnom i funkcionalnom gastro odjećom i obućom. Novootvoreni odjel B4SAFE u sklopu Pinel Krk prodajnog centra u Nenadićima nudi sve što vam je potrebno kako biste se pripremili za nadolazeće izazove. Kvalitetna i funkcionalna odjeća i obuća ključni su elementi uspješnog poslovanja, a upravo na adresi Nenadići 27C možete pronaći sve na jednome mjestu.

“Pažljivo smo odabrali širok asortiman gastro odjeće i obuće visoke kvalitete, koja kombinira funkcionalnost, udobnost i moderan dizajn. Bez obzira radite li u restoranu, kafiću, ili hotelu, kod nas ćete pronaći sve što vam je potrebno za uspješno obavljanje posla”, poručuju iz Pinela Krk.

Pinel-Krk-Gastro-3

Odjel B4SAFE nudi sve što vam je potrebno kako biste se osjećali sigurno i udobno dok radite. Od elegantne i praktične radne odjeće do udobnih i pouzdanih radnih cipela – pronaći ćete sve što trebate za potpunu zaštitu i funkcionalnost. Na raspolaganju je i mogućnost i tiska, štika ili printa logotipa ili natpisa.

Pripremite se za nadolazeću ugostiteljsku sezonu na najbolji mogući način – posjetite novi odjel B4SAFE i pronađite sve što vam je potrebno za uspješan rad. Stručni tim na raspolaganju vam je kako biste pronašli savršenu odjeću i obuću koja odgovara vašim potrebama i zahtjevima. Nemojte dopustiti da vas sezonski poslovi iznenade – budite spremni i sigurni s B4SAFE-om na vašoj strani.

Pinel-Krk-Gastro-1

Čak i ako tražite više od gastro odjeće i obuće, na pravom ste mjestu. B4SAFE odjel nudi kompletnu zaštitnu opremu za sve potrebe. Bez obzira trebate li rukavice, maske, ili bilo koju drugu vrstu zaštitne opreme – u novootvorenom odjelu B4SAFE ćete pronaći sve na jednome mjestu.

Nenadići 27c, Krk
051 869 348

pon-pet 7:00-16:00
subotom 7:00-14:00

www.pinel-krk.hr

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...