[FOTO] Centar za fizioterapiju Ortospina Rijeka rješenje za bol u leđima, vratu i ramenima

Autor: Portal Poduckun 12.12.2023

 centar za fizikalnu terapiju ortospina kontakt  marin dragičević

Ortospina je proslavila desetu godišnjicu rada, danas zapošljava sedmero fizioterapeuta

Rijeka - Centar za fizikalnu terapiju Ortospina otvoren je 2013. godine. Dvije godine je vlasnik, fizioterapeut Marin Dragičević, bio jedini zaposlenik. Centar Ortospina je nedavno proslavio deseti rođendan sa sedmero zaposlenih fizioterapeuta, što dovoljno svjedoči o razvoju firme i kvaliteti usluge.

ortospina-4

– Tajna razvoja firme i kvalitete usluge je jednostavna. Ulagali smo u fizioterapeute, redovito sudjelovali na kvalitetnim međunarodnim edukacijama vezanim uz manualne tehnike, vježbe i dijagnostiku. Upijanje novih znanja omogućilo je efikasnije rješavanje problema pacijenata, bez obzira je li riječ o leđima, vratu, ramenima ili kompletnom mišićno–koštanom sustavu. Najbolja reklama su zadovoljni klijenti koji znaju gdje potražiti pomoć kad se pojavi bilo kakav problem, objašnjava vlasnik Centra Marin Dragičević.

ortospina-8

Centar za fizikalnu terapiju Ortospina (Šetalište XIII divizije 68) prvenstveno nudi mogućnost otklanjanja boli i simptoma ciljanim tehnikama koje se primjenjuju nakon detaljno odrađenog prvog pregleda. Kako se centar razvijao, tako je fokus s terapijske metode usmjeren ka prevencijskim programima. Osim fizikalnih terapija i medicinskih masaža nudimo i individualne vježbe na Reformer pilates spravi, individualne rehabilitacijske vježbe, te grupne medicinske i pilates vježbe. Centar Ortospina su prepoznali i sportaši, o čemu svjedoči petogodišnja suradnja s Hrvatskom veslačkom reprezentacijom. Tako Marin u pojedinim periodima prati hrvatske veslače u njihovim uspjesima. Da stoji tvrdnja da se dobar glas daleko čuje potvrđuje i Ortospina jer uz stanovnike Rijeke i okolice, u centar smješten na Pećinama dolaze i stanovnici crikveničko-vinodolskog kraja, Krka, Cresa, Istre i Gorskog kotara.

Kontakt 091/4508776, ortospina@gmail.com

pocket icon

Centar za fizioterapiju Ortospina Rijeka rješenje za bol u leđima, vratu i ramenima

Više sa portala torpedo.media ...