[FOTO] Dobro došli u Park Vita Verde, luksuzni stambeno-sportski kompleks na Hostima

Autor: Portal Torpedo 11.04.2023

Dobro došli u Park Vita Verde, luksuzni stambeno-sportski kompleks na Hostima

Gradnja kompleksa sa stanovima veličine od 65 do 150 m2 počinje u svibnju

Rijeka - Kompleks Park Vita Verde pruža ne samo vrhunsku kvalitetu stanovanja, već i sve što je potrebno za aktivan i zdrav način života. U Parku Vita Verde možete uživati u modernim, luksuznim stanovima, sportskim terenima te prekrasno uređenom okolišu s panoramskim pogledom na more i otoke. Sve ovo je dostupno na samo 8 minuta udaljenosti od centra grada Rijeke i 15 minuta od grada Opatije, tako da možete uživati u mirnom naselju, a opet biti povezani sa svim gradskim sadržajima.

tolic_foto__31__01

Luksuz je riječ koja najbolje opisuje stanove, veličine od 65 do 150 m2, raspoređene u četiri objekta te opremljene vrhunskim materijalima i modernim dizajnom. Velike staklene površine osiguravaju obilje prirodnog svjetla i prekrasan pogled na more, otoke i cijeli Kvarner. Svi stanovi u Parku Vita Verde su energetski razred A. Na objektima se ugrađuje aluminijska stolarija sa troslojnim staklima, a termoizoliranost fasade je sa kamenom vunom, 15 cm debljine, što daje visoku protupožarnu sigurnost.

tolic_foto__34__01

U sklopu kompleksa nalazi se igralište za djecu te sportski tereni za djecu i odrasle. Prostrana okućnica kompleksa uređena je aromatičnim i autohtonim biljem i drvećem te nudi mir i opuštanje od gradske vreve.

tolic_foto__24__01

Gradnja kompleksa počinje u svibnju 2023. godine, a sve dodatne informacije kao i predbilježbe za kupnju, možete dobiti na brojeve telefona 00385 95 392 1922 i 00385 95 312 3042.

pocket icon

Park Vita Verde, luksuzni stambeno-sportski kompleks na Hostima

Više sa portala torpedo.media ...