Samo deset minuta od grada - na Hreljinu niče novogradnja cjenovno prilagođena mladim obiteljima

Autor: Portal Torpedo 04.04.2024

hreljin_stanovi_pr

Projekt je zamišljen kao prilika za sve one koji traže novu dimenziju stanovanja.

Brojne obitelji privučene nešto jeftinijim komunalijama, blizinom potrebnih sadržaja te manjom prometnom gužvom – sve se češće odlučuju za stanovanje izvan gradske vreve. No, nisu samo ovi elementi glavni krivci za sve veću popularnost manjih sredina; tu je svakako sve veća želja za manje stresnijim ambijentom kao i blizina prirode.

Sve ovo navedeno kao da idealno objedinjuje novogradnja koja se trenutno gradi na Hreljinu. Riječ je o građevini koja je u ponudi riječke agencije s dugogodišnjim iskustvom u posredovanju - agenciji Blitz Home nekretninama.

Gradi se objekt smješten u blizini svih potrebnih sadržaja poput pošte, škole, vrtića, trgovine i ljekarne, a zahvaljujući prometnom povezanošću isti je udaljen svega 10 minuta vožnje od Rijeke. Na dohvat ruke su i neka druga mjesta; na tri minuta vožnje udaljen je Bakar, zatim sadržaji industrijske zone Kukuljanovo, a tu je i blizina mora, plaže Jadranovo, Krk.

hreljin_stanovi_pr-42085

Novogradnja ima tri ulaza, a svaki ulaz 4 stana, prizemlje i etaže. Uz stan ide i pripadajući parkirni prostor te spremište. Okoliš je uređen na mediteranski način.

Od ukupno 12 stanova u prodaji je ostalo 10 stanova – što jednosobnih što trosobnih stanova, a cijena po metru kvadratnome kreće se od 2.600 eura do 3.000 eura.

- Rok završetka ovog projekta je kraj ove godine, a ono što ga zasigurno izdvaja od ostalih je način gradnje, upotreba kvalitetnih materijala primjerice toplinsko fasadni sustav Baumit koji uključuje debljinu stiropora od 10 centimetara, grijanje i hlađenje inverterskim multi-split sustavom, ugradnja PVC -e stolarije, walk in tuš. Pazi se i na opremanje interijera. Izvedba balkonske ograde je u staklu, a uz kvalitetnu talijansku keramiku, za podnu oblogu odabran je laminat od 12 milimetara, navode u agenciji te dodaju:

- Novogradnje se vrlo često grade prema najnovijim standardima kvalitete, projektirane su tako da se poštuje energetska učinkovitost, sigurnost. Sve to znači izvedbu koja uključuje modernu infrastrukturu, bolju izolaciju, pa je potreba za renoviranjem odgođena na jedan duži period. U kontekstu garancije – naši stanovi dolaze s jamstvom za građevinske nedostatke, a to za kupca znači i svojevrsnu zaštitu, ističu u agenciji.

hreljin_stanovi_pr-41879

Projekt je zamišljen kao prilika za sve one koji traže novu dimenziju stanovanja, s naglaskom na kriterij – „blizina svih usluga, ali opet dovoljno daleko od gradske užurbanosti“. Također stanovi na ovakvoj poziciji, ističu u Blitz Home nekretninama, mogu biti odlična investicija zbog sve veće potrebe za iznajmljivanjem.

Sve informacije dostupne su na broj 098 134 77 46 Sandra Rubčić Gašparović (Blitz Home nekretnine).

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...