Srednja škola za elektrotehniku i računalstvo Rijeka otvara svoja vrata: Dođite i saznajte sve o modernom obrazovanju!

Autor: Portal Torpedo 21.05.2024

elektro_skola_2022_rijeka__1_

Pozivamo vas da iskoristite ovu priliku i dođete na Dan otvorenih vrata kako biste se osobno uvjerili u sve prednosti koje nudimo. Radujemo se vašem dolasku i veselimo se što ćemo vas upoznati!

Rijeka - Srednja škola za elektrotehniku i računalstvo u Rijeci s ponosom najavljuje Dan otvorenih vrata koji će se održati 28.05.2024. u 18 sati. Ovaj događaj pruža jedinstvenu priliku učenicima osnovnih škola i njihovim roditeljima da se upoznaju s našom školom, obrazovnim programima i bogatom ponudom izvannastavnih aktivnosti.

Što možete očekivati?
- Prezentacija obrazovnih programa: Naši iskusni nastavnici predstavit će Vam sve smjerove koje nudimo - elektrotehničar, tehničar za računalstvo, tehničar za elektroniku i tehničar za električne strojeve s primijenjenim računalstvom. Saznajte više o nastavnim planovima i mogućnostima koje naši programi pružaju.
- Informacije o upisnom postupku: Naši stručni suradnici bit će vam na raspolaganju te vam pružiti sve potrebne informacije o upisu, uvjetima i kriterijima. Dobit ćete sve odgovore na pitanja koja Vas zanimaju vezana uz proces prijave i školovanje.
- Razgledavanje modernih laboratorija i učionica: Posjetite naše suvremeno opremljene laboratorije i učionice te se uvjerite u kvalitetu nastavnih uvjeta koje pružamo našim učenicima. Vidjet ćete kako izgledaju prostori u kojima se odvija praktična nastava i nastaju brojni projekti.

Zašto odabrati našu školu?
• Visokokvalitetno obrazovanje: Naši programi usklađeni su s najnovijim tehnologijama i potrebama tržišta rada koji učenicima osiguravaju konkurentsku prednost.
• Stručni i posvećeni nastavnici: Naš tim sastoji se od iskusnih i motiviranih nastavnika koji su posvećeni pružanju najboljeg mogućeg obrazovanja.
• Praktična iskustva: Usredotočujemo se na praktičan rad i stvarne projekte kako bismo učenicima omogućili primjenu stečenog znanja u stvarnim situacijama.
• Izvrsne mogućnosti zapošljavanja: Naši maturanti su visoko cijenjeni na tržištu rada zahvaljujući vještinama i znanju koje stječu tijekom školovanja.

Pozivamo vas da iskoristite ovu priliku i dođete na Dan otvorenih vrata kako biste se osobno uvjerili u sve prednosti koje nudimo. Radujemo se vašem dolasku i veselimo se što ćemo vas upoznati!

Za više informacija posjetite našu web stranicu ili nas kontaktirajte na 051/678910 ili sser@sser.com.hr.

Vidimo se na Danima otvorenih vrata!

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...