U studiju FIT BY ELMA kreće novi ciklus programa mršavljenja i oblikovanja tijela

Autor: Portal Poduckun 12.01.2024

fit_by_elma-34820

Iz studija „Fit by Elma“ poručuju da je vrijeme za transformaciju jer izlaskom iz zone komfora dolazimo do najbolje verzije sebe.

Rijeka – U studiju „Fit by Elma“ kreće novi ciklus programa mršavljenja i oblikovanja tijela.

Program MRŠAVLJENJE I OBLIKOVANJE TIJELA uključuje plan prehrane, mjerenje svaka dva tjedna, psihološku potporu i savjetovanje te naravno treninge prilagođene određenoj skupini.
Program traje 3 mjeseca uz mogućnost dogovora za nastavak istog.

Termini su fiksni i održavaju se ponedjeljkom, srijedom i petkom u jutarnjim (10.30 sati) te popodnevnim terminima (18.00 sati).

fit_by_elma-34596

- Naglasak smo stavili na pravilno izvođenje vježbi s ciljem sprječavanja ozljeda, maksimalnu aktivaciju ciljanih mišićnih skupina te postizanje brzih i vidljivih rezultata. Svaki trening nije samo fizički izazov, već i prilika za učenje i usavršavanje tehnika uz individualizirane demonstracije i korekcije vježbi i pokreta – ističe Franko Saršon, voditelj ovog programa, koji je fizioterapeut s dugogodišnjim iskustvom.

Budući da je pravilna prehrana ključna za postizanje ovih ciljeva, program sadrži personalizirani prehrambeni plan koji odražava individualne želje i ciljeve.

Rezultati se sustavno prate po tjednima. Tjelesna masa, postotak potkožnog masnog tkiva i opseg određenih dijelova tijela bit će pažljivo praćeni kako bi se postigao uvid u osobni uspjeh i motivaciju za dalje.

fit_by_elma-89576

- Program mršavljenja i oblikovanja tijeka je put prema zdravlju, osobnom uspjehu i zadovoljstvu, a mi smo tu da kao struka osiguramo energično okruženje i pružimo podršku koja će polaznike ovog programa potaknuti da postignu više nego što su ikada mislili da mogu – poručuje tim iz studija Fit by Elma. Više informacija možete pronaći na Facebook stranici Fit by Elma https://www.facebook.com/fitbyelma.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...