[VIDEO] Odlični rezultati i poticajna atmosfera: Održan godišnji sastanak i svečana večera Dogma nekretnina

Autor: Portal Torpedo 19.01.2023

dogma_nekretnine_godisnji_sastanak-91047 FOTO: Ivor Mažar

Branko Papeš i Ivan Ljubičić ne kriju kako je 2022. godina bila izazovna te pokazala koliko je bitan fleksibilan poduzetnički duh.

Rijeka - Riječka agencija Dogma nekretnine već je tradicionalno godinu počela okupljanjem svih zaposlenika. Novi početak koji donosi siječanj idealno je vrijeme da se napravi rezime prošle godine, ali i s novim poletom i motivacijom uđe u novih 12 poglavlja i 365 stranica.

Hotel Bonavia Dogma timu i ove je godine poslužio kao idealan spoj poslovnog i zabavnog dijela, a Branko Papeš i Ivan Ljubičić ne kriju kako je 2022. godina bila izazovna te pokazala koliko je bitan fleksibilan poduzetnički duh.

„2022. godinu ne možemo usporediti ni s jednom poslovnom godinom do sada. Donijela je puno izazova i nepredvidljivih situacija kojima smo se prilagođivali u hodu. Nakon 2021. godine koja je bila godina stabilizacije tržišta očekivali smo mirnu godinu i stabilno poslovanje, a desilo se sve samo ne to što smo očekivali. Rat u Ukrajini, rekordna inflacija, nagovještaj ekonomske krize, pripreme za uvođenje eura, povećanje cijena su bili izazovi s kojima su se svi ljudi uključujući i poduzetnike trebali nositi. Sve navedeno je rezultiralo novim situacijama na tržištu i ključno je bilo donošenje odluka i brza reakcija na novonastale situacije kojih nije manjkalo.

Iza Dogme je najuspješnija poslovna godina u povijesti poslovanja. Ostvarili smo rekordnu realizaciju i financijski obujam realiziranih kupoprodaja nekretnina. Tokom prošle godine proširili smo poslovanje na Dalmaciju tj. Zadar, Šibenik, Split i Dubrovnik, pojačali svoju prisustvo u Zagrebu, Istri i Varaždinu. Uveli smo novi sustav edukacije djelatnika. Uglavnom puno smo radili i ulagali te se nadamo da će se navedeno kapitalizirati u godinama pred nama.“

dogma_nekretnine_godisnji_sastanak3_agenti_godine FOTO: Ivor Mažar

NAJBOLJI AGENTI I NAJBOLJA POSLOVNICA

Puno rada, ulaganja, truda i strpljenja recept su za uspjeh, vjerujemo kako će se sve navedeno kapitalizirati u godinama koje dolaze. 2022-u godinu pamtit će i agenti koji su ostvarili najbolje rezultate, a na službenom su Dogma događanju primili i vrijedne nagrade.
Najuspješnije rezultate po kriteriju ostvarenih prihoda imali su Lorena Kogej i Dean Žunić. Najuspješniji po kriteriju broja prodanih nekretnina su Jagoda Šamanić i Nenad Jurković. Priznanje najvrijednog agenta ponijela je Jagoda Šamanić. Najuspješniji novi agent agencije Dogma nekretnine je Dario Oriović.
Najuspješnija poslovnica agencije je Dogma Labin. Djelatnicama je uručeno Smart vozilo kao nagrada za iznimne rezultate i dodatni poticaj!

VIDEO

dogma_nekretnine_godisnji_sastanak3_labin FOTO: Ivor Mažar
dogma_nekretnine_godisnji_sastanak5 FOTO: Ivor Mažar
dogma_nekretnine_godisnji_sastanak6 FOTO: Ivor Mažar

Tekst: Marija Mažar

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...