Riječka agencija World Traveler i Putoholičari osmislili jedinstven program putovanja u Tajland

Udruženih snaga, Putoholičari i World Traveler osmislili su jedinstven program putovanja u Tajland, kojim spajaju hedonizam s avanturom, u nezaboravnih 15 dana na samom početku 2020. godine.

Rijeka – Putnička agencija World Traveler iz Rijeke osmislila je novu avanturu za ljubitelje egoztičnih destinacija i svojim će klijentima ponuditi putovanje u Tajland s Putoholičarima.

– Strastveni svjetski putnici iz Međimurja, Iva i Branko poznatiji kao Putoholičari, čije avanture po najrazličitijim krajevima svijeta redovno pratimo putem društvenih mreža odlučili su se upustiti u još jednu avanturu. Naime, njihova sljedeća destinacija je egzotični Tajland a ono što ovo putovanje razlikuje od svih dosadašnjih, je to da ćete i vi moći krenuti s njima na put, kazali su iz riječke putničke agencije.

Putoholičari su udružili svoja bogata znanja i iskustva s Riječanima iz Putničke agencije World traveler, također strastvenim zaljubljenicima u putovanja, posebno opčinjenim ovom azijskom zemljom. Udruženih snaga, Putoholičari i World Traveler osmislili su jedinstven program putovanja u Tajland, kojim spajaju hedonizam s avanturom, u nezaboravnih 15 dana na samom početku 2020. godine.

– U društvu iskusnih svjetskih putnika imat ćete priliku doživjeti kaotični Bangkok, od predgrađa do veličanstvenih hramova, spoznati kako žive mještani i iskusiti filmski Hangover u Tajlandu. Vozit ćete se duguljastim barkama po tajlandskim tržnicama uživajući u egzotičnim namirnicama i mirisima i okusima ulične klope, kojih ćete se često prisjećati.  Očarat će vas nestvarni prizori sjevera Tajlanda, spektakularni hramovi Chiang Mai-a i tajne Zlatnog trokuta. Odmorit ćete se u poznatom ljetovalištu nadomak Bangkoka, Hua Hinu i ludovati u noćnom provodu neumornih ulica Pattaye. Da avanture neće manjkati, obećava trekking kroz netaknutu prirodu guste tajlandske džungle i druženje sa slonovima u seocima lokalnih plemena, te rafting bambusovim splavovima i nezaboravne večeri uz logorsku vatru. Putovanje u Tajland s Putoholičarima idealna je prilika da sva lica ove zemlje doživite očima svjetskih putnika, onako kako ste zasigurno oduvijek maštali. Ovako bogat program putovanja u Tajland sjajna je prilika za sve vas koji volite organizirana putovanja, ali vam nedostaje vremena za samostalnu organizaciju ili se jednostavno ne usudite sami krenuti na jedan ovakav put. Putoholičari i World Traveler provjest će vas po provjerenim “must see” mjestima u Tajlandu, ali i po onim manje poznatim krajevima, vrijednim vaše pažnje. Prilika je ovo za avanturu života i savršen početak 2020. godine, kazali su iz World Traveler agencije.

Polazak je 2. siječnja 2020. godine te vam predlažemo da mjesto na ovoj 15-dnevnoj avanturi po Tajlandu rezervirate na vrijeme.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!