Obregon i Pjaca obradovali Davida, malog, velikog navijača HNK

Autor: Tara Tomić 15.02.2024

David_kantrida foto - HNK RIJEKA

Emotivni susret Davida s igračima HNK Rijeka

Rijeka - Kada je prije nekoliko dana saznao da zbog zdravstvenog stanja mora ostati u bolnici na Kantridi, naš mali navijač David odmah je upitao: Hoću li moći ići na utakmicu? Budući da David igra u redovima NK Buzet svi su naravno pomislili da pita kada će ponovo igrati sa svojim vršnjacima.

Ali David je zapravo pitao hoće li moći doći na utakmicu Rijeka – Lokomotiva budući da sa svojim ocem redovito dolazi na Rujevicu.

Kako bi našem malom, velikom navijaču, olakšali njegov boravak u bolnici danas su ga posjetili Jorge Obregon i Marko Pjaca uručivši mu prigodne darove među kojima i potpisan dres HNK Rijeka kojeg je David odmah obukao.

O tome koliko je David veliki navijač, najbolje svjedoči činjenica da nas je dočekao u dresu Rijeke iako je posjet bio iznenađenje, a vrijedne sestre iz bolnice Kantrida otkrile su nam da se David ne skida iz dresa. Jednom kad je ugledao naše igrače, sreći nije bilo kraja. HNK Rijeka Davidu želi brz oporavak, povratak u dres njegovog NK Buzet i naravno na tribine Rujevice.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...