Rijeka uvjerljivo pobijedila Rudeš u Kranjčevićevoj!

Autor: Marina Pauletić 30.03.2024

nk_rijeka_mirko_maric_rujevica__2_ Mirko Marić

Pogotke su zabili Pašalić, Marić i Selahi.

Zagreb/Rijeka – Nogometaši Rijeke danas su u Kranjčevićevoj uvjerljivo nadigrali Rudeš te pobijedili s rezultatom 0:3. Utakmica je odigrana u okviru 28. kola SuperSport HNL-a. Rijeka je u vodstvo prešla već u 10' minuti pogotkom Marca Pašalića. Prvo je poluvrijeme odigrano bez produžetaka.

marko_pasalic Marco Pašalić

Na početku drugoga poluvremena provedene su zamjene igrača. Trener Sopić u 52' minuti povukao je iz igre Ivanovića te ubacio Marića koji je minutu kasnije zabio za 0:2! Nakon ulaska u igru, odigrao je za Hodžu koji je proslijedio za Pašalića. Uslijedio je udarac, lopta se odbila od stative, a Marić pospremio loptu u mrežu. Tri minute kasnije nakon ubačaja iz kuta i skoka Mitrovića, lopta je došla do Selahija koji je potegnuo s ruba kaznenog prostora i zabio treći pogodak! Uslijedile su nove promjene igrača, a utakmica je tekla bez većih iznenađenja s obje strane.

nk_rijeka_lindon_selahi_strijelac_dinamo__1_ Lindon Selahi

U 85' minuti Špeljak je pobjegao obrani Rijeke i pokušao prebaciti Labrovića koji je bio spreman. Tri minute kasnije uslijedio je novi udarac Marića s 15 metara, no otišao je preko grede. I drugo poluvrijeme odigrano je bez produžetaka.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...