VIDEO, FOTO Provajmo ovoletno od belice – Ugodno druženje uz domaće specijalitete i Jardasovu belicu @ Kastav

Ove godine u šest kotlića krčkale su se različite namirnice, od ječmika, preko lignji, pa sve do kotlića a’la Filipino koji su pripremili Ikari, dok se točila belica Arsena Jardasa.

Kastav – Bura ni arivala ofriškat veselu atmosferu koja je jučer ispunila Trg istarske vile u samom srcu grada na brege na petoj po redu manifestaciji “ Provajmo ovoletno od belice ” koja se održala u organizaciji Udruge prijatelja ruž, vina i grozja “Belica”.

Si gušti ovega sveta bili su smješteni na pedesetak kvadrata trga – od izvrsne belice i klope, pa sve do vrhunske glazbene kulise, za koju su bili zaslužni krnji Trio Asi, za ovu priliku pojačani s pridruženim perkusionistom.

– Kako naš kraj ne slavi Martinje, mi smo odlučili storit manifestaciju na kojoj bi prezentirali vina ka su storena ovo leto, a više nisu mlada. Ove godine toči se belica od Arsena Jardasa, koji je naš član i poznati vinar, za razliku od pasanega puta kada smo točili belice od svih naših članova. Osim belice ovo leto imamo i šest kotlića, bez zadane teme, rekao nam je Bojan Frlan ispred organizatora.

Djelić atmosfere s jučerašnjeg druženja u Kastvu provjerite u priloženom video isječku i fotogaleriji u nastavku teksta…

Ugodno Druženje Uz Domaće Specijalitete I Jardasovu Belicu @ Kastav

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!