VIDEO Marko Rogić – White on White: ‘Ako ne radiš lude stvari, nisi normalan’

Voditeljici Kristini Radovčić – Kiki otkrio je kako se odlučio na „avanturu života“. Odnosno, kako se kao jedan ozbiljan odvjetnik odlučio otvoriti svoj lokal i ući u glazbene vode kao kantautor White on White.

Matulji – Multitalentirani i osebujni Riječanin Marko Rogić gostovao je u novoj epizodi glazbene emisije „Tonska u 8“. Pravnik po struci, glazbenik po vokaciji, koji u slobodno vrijeme voli ponuditi dobru knjigu ili izložbu u vlastitom lokalu „Dnevni boravak“ u Rijeci, voditeljici Kristini Radovčić – Kiki otkrio je kako se odlučio na „avanturu života“. Odnosno, kako se kao jedan ozbiljan odvjetnik odlučio otvoriti svoj lokal i ući u glazbene vode kao kantautor White on White.

–  Stvar je i kompleksna i jednostavna. Postavljaš prioritete i radiš stvari koje voliš. Nauštrb sna i nekih drugih stvari koje društvo očekuje da su bitne. Ja sam se desetak ili dvanaest godina profesionalno razvijao u tom odvjetničkom fahu za koji sam se školovao. Ali onda sam osjetio da bi to moje biće poželjelo izaći iz tih okvira. Tada sam otvorio Dnevni boravak koji sam idealistički zamislio kao sjecište ljudi dobrih ideja i nazora, rekao je Rogić.

Dodao je kako je u to dao puno sebe, ali je s vremenom priča zaživjela i pokazalo se da je „ljudima trebao takav kutak u gradu“.

– Mnogi su me uvjeravali da je to suluda ideja. Ali ako ne radiš lude stvari, nisi baš normalan. A u toj priči koja mi je otvorila nove ventile u životu. Da nije mog druga Darka Terlevića (grupa The Siids) ne bih ni krenuo u glazbu. Skužili smo se na razini duha i nešto što sam uspio posložiti u format grubih skica on je posložio u glazbu koju sam se usudio poslati u svijet, objasnio je Rogić.

Cijelu emisiju pogledajte u nastavku.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!