Tekst iz arhive. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

VIDEO Plesni centar K2K iz Rijeke našao se 'na radaru' legendarne pjevačice Missy Elliott

Pošto živimo u vremenu društvenih mreža, „lajkova“ i „šerova“, ovo puno znači i koreografkinji i plesačima u videu koji su: Katja Butković, Lana Ćurčić, Jana Budiša, Jana Jakšić, Ema Ištuk, Mateo Babić, Klara Tomljanović i Kristina Paunovski. 

Rijeka – Plesni centar K2K iz Rijeke našao se na radaru jedne od najpopularnijih pjevačica današnjice.

- Jučer nas je veoma iznenadila i na neki način pozitivno šokirala obavijest na službenom Instagramu profilu K2K-a da je legendarna Missy Elliott u sklopu #cooloffchallenge-a reagirala na video „Cool off“ u izvedbi natjecateljskog ansambla Plesnog centra K2K i u koreografiji umjetničke direktorice K2K-a Kristine Paunovski. "Cool off" je koreografija koja je na natjecanjima Dance Fest u Novom Sadu i  Lukec open u Brežicama  krajem 2019. godine osvojila zlato u kategoriji contemporary/modern grupa seniori. Još više smo se razveselili kada je isti video podijelila sa komentarom „This is actually AMAZING“, kazale su Kristina Paunovski i Katarina Jurić iz plesnog centra K2K.

Pošto živimo u vremenu društvenih mreža, „lajkova“ i „šerova“, ovo puno znači i koreografkinji i plesačima u videu koji su: Katja Butković, Lana Ćurčić, Jana Budiša, Jana Jakšić, Ema Ištuk, Mateo Babić, Klara Tomljanović i Kristina Paunovski.

- Ova koreografija je započela svoje nastajanje odmah u rujnu 2019. čim je pjesma objavljena, a pošto jako volim hip hop i r'n'b glazbu a izražavam se primarno kroz contemporary plesni izričaj, tako je nastala ideja da spojim te dvije stvari u jedno. Koreografija je rađena za natjecateljski ansambl i bilo je doista izazovno miješati taj glazbeni žanr sa plesnim vokabularom, a s druge strane užitak jer mi je glazba dopuštala da se izrazim i kroz vizualni identitet, rekla je Kristina.

Voditeljce popularnog riječkog centra kazale su kako se radi o lijepom osvježenju „u trenutno teškoj situaciji, u vremenu kada nam nakon izolacije i zatvaranja plesnih centara diljem zemlje, još uvijek nije dozvoljeno raditi te smo sa ostalim kolegama ostali zaboravljeni od strane nadležnih instituacija“.

- Ova sitnica nam donosi snagu i želju da se što prije vratimo u dvoranu i da nam se dopusti da radimo ono što najviše volimo, a to je ples, poručili su iz plesnog centra K2K.

Video "Cool off" koreografije možete pogledati u nastavku.

https://youtu.be/hyu_F5zP6DU

Ovo je tekst iz arhive. Stranice su u međuvremenu redizajnirane. Kreni od početne stranice.