Keops u novom ruhu stiže na Gradinu Trsat – Rockeri će nastupiti u ‘unplugged’ izdanju s gudačima i gostima

Keops u novom ruhu stiže na Gradinu Trsat – Rockeri će nastupiti u ‘unplugged’ izdanju s gudačima i gostima

Keops / FOTO Ljeto na Gradini

Keops je poznat po žestokom zvuku, a ovoga puta posjetitelji će imati priliku čuti njihove skladbe u nešto drugačijem ruhu. Koncert će se održati u četvrtak, 22. kolovoza s početkom u 21.30 sati.

Rijeka – Nakon što je riječki hard rock band Keops održao unplugged koncert s gostima i pratećim gudačkim kvartetom u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog gdje je izveo svoje uspješnice s dva albuma, isti će ponoviti ove godine u Rijeci u sklopu programa Ljeta na Gradini. Koncert će se održati u četvrtak, 22. kolovoza s početkom u 21.30 sati.

Kako su najavili organizatori, bit će ovo odlična rock večer s puno zanimljivih gostiju u unplugged izdanju ovog rock banda. Band je dosad objavio dva albuma, a neke od njihovih uspješnica kao što su “Od kada je otišla”, “Rat”, “Vjerujem u nas” ili “Keops” publika će moći čuti u posve novim aranžmanima, pripremljenim upravo za ovu priliku. Keops je poznat po žestokom zvuku, a ovoga puta posjetitelji će imati priliku čuti njihove skladbe u nešto drugačijem ruhu.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!