Posljednje pripreme pred otvorenje prvog izdanja Adventiranja kod Kazališta

Autor: Portal Torpedo 25.11.2021

advent

Ove će godine Verdijeva ulica u blizini kazališta zasjati punim sjajem, a posjetitelji će moći uživati u brojnim gastro delicijama, kao i u čarobnoj idili Kazališnog parka

Rijeka – Ovog petka započinje prvo izdanje na jednoj od najatraktivnijih riječkih lokacija. Ove će godine Verdijeva ulica u blizini kazališta zasjati punim sjajem, a posjetitelji će moći uživati u brojnim gastro delicijama, kao i u čarobnoj idili Kazališnog parka.

Nezaobilazni će biti mirisi kuhanih zimskih klasika upotpunjeni adventskim začinima. Ono što će sigurno privući brojne posjetitelje, odnosno zaljubljenike u gastro delicije, su cooking showovi u režiji poznatih hrvatskih chefova. Riječ je o Deni Srdoču, dobitniku Michelinove zvjezdice, vrhunskom kuharu Mati Jankoviću te Filipu Pletešu koji je osvojio srca publike prilikom natjecanja u ovogodišnjoj sezoni MasterChefa. Za vjerovati je da će šarolika i nadasve maštovita gastro ponuda zasigurno oduševiti sve prisutne jer će doista svatko moći pronaći ponešto za sebe.

Na lokaciji je već postavljena čarobna svjetleća kočija, stilizirani adventski borovi, kao i desecima tisuća lampica koji će po prvi puta osvijetliti Verdijevu ulicu.

Nova lokacija i novi brend riječkog Adventa biti će najljepša moguća uvertira u ovogodišnje blagdansko vrijeme. Lampice se na Adventiranju kod Kazališta pale u 18.00 h, a ugostiteljski objekti rade od 17.00 h.