Radio Roža u emisiji Život uživo donosi live on-line nastup benda Uma

Radio Roža u emisiji Život uživo donosi live on-line nastup benda Uma

Izvor fotografije: FB Uma

Dečki će nam, u kontroliranim uvjetima, odsvirati stvari s iščekivanog novog albuma, ali i pokoji stari hit, a uz to ćemo popričati s bendom o budućim planovima. Na vama je da ostanete doma, kliknete na link, otvorite pivu i otputujte uz maštoviti svijet riječkih stonera, kazali su iz Radio Rože.

Rijeka – Radio Roža iduće subote, 28. ožujka u 20 sati, prenosit će uživo koncert grupe Uma u svojoj emisiji „Život uživo“.

– U ovo vrijeme kada su svi koncerti otkazani, a teška vremena za scenu su već prešla obzor, odlučili smo vam uljepšati ostanak doma i održati kulturu živom.  Tu nam u priču uskače naša emisija „Živo uživo“ gdje smo pozvali Umu da odradi on-line koncert putem Radio Rože u Studiju Palach. Dečki će nam, u kontroliranim uvjetima, odsvirati stvari s iščekivanog novog albuma, ali i pokoji stari hit, a uz to ćemo popričati s bendom o budućim planovima. Na vama je da ostanete doma, kliknete na link, otvorite pivu i otputujte uz maštoviti svijet riječkih stonera, kazali su iz Radio Rože.

Radio Roža je program koji se provodi u sklopu projekta „Žiroskop – civilno-javno partnerstvo u upravljanju prostorima kulture u Rijeci“. Nositelj projekta je Udruga Drugo more, a partneri na projektu su Grad Rijeka, Savez udruga Molekula, Udruga Filmaktiv, Ri Rock i Prostor plus. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!