VIDEO Zvjezdan Ružić u HKD na Sušaku dovodi svoj najnoviji projekt: Pianotron je jedinstven spoj dva instrumenta

Prošle godine ugledao sam na koncertu mog kolege jednu predivnu djevojku. Taj susret bio je toliko magičan da sam sutradan ujutro iskomponirao skladbu „Delightful F“. Upravo ta djevojka krivac je što je sve otišlo u smjeru zbog kojeg je nastao moj Pianotron, kazao je Ružić.

Rijeka – Zvjezdan Ružić, poznati riječko-liburnijski pijanist, svoj će najnoviji projekt Pianotron predstaviti na koncertu u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku u subotu, 14. prosinca, s početkom u 20 sati.

– Pianotron je posljednji projekt Zvjezdana Ružića, ujedno i prvi solo projekt u kojem se ogolio ne samo kao jedini izvođač na pozornici, već i kao čovjek. Priče iz Pianotrona nastajale su tijekom čitavog njegovog života – u djetinjstvu, u obitelji, u zaljubljivanju, u prijateljstvu, u prirodi, u putovanjima; u trenucima koji su bliski i poznati svakom čovjeku, a u note su zapisane tek nedavno – onda kada je došao pravi trenutak da sve ono što ga je oblikovalo u čovjeka, pijanista, skladatelja kakav je danas pretvori u glazbeno putovanje koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim, stoji u najavi ovog događanja.

Ulaznice po cijeni od 80 kuna u pretprodaji i 100 kuna na dan koncerta mogu se kupiti online preko sustava mojekarte.hr, u Dallas Music Shop Rijeka, Foto Revija Rijeka i caffe baru Nad Urom te sat vremena prije koncerta na blagajni HKD-a.

– Prošle godine ugledao sam na koncertu mog kolege jednu predivnu djevojku. Taj susret bio je toliko magičan da sam sutradan ujutro iskomponirao skladbu „Delightful F“. Bio je to početak trećeg mjeseca. Točno se sjećam kako sam joj za Dan žena poslao tu skladbu na dar. Upravo ta djevojka krivac je što je sve otišlo u smjeru zbog kojeg je nastao moj Pianotron – spoj mellotrona i klavira, zapisanih ovoga ljeta u Velikoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog na albumu “Delightful F”. Na novom albumu bavio sam se najviše temama iz djetinstva, temama o ljubavi i životu. Zapravo, ovo je album gdje sam odlučio zakopati u najveće dubine sebe i upoznati, bolje rečeno spoznati, onog Zvjezdana koji može dati sebi i drugima najviše ljubavi i iskrenosti, rekao je Ružić u nedavnom razgovoru za županijski magazin Zeleno i plavo.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!