[RAZGOVOR] Elma Rekić: Kali my brand upravo priprema novu ljetnu kolekciju koja će biti vrlo zanimljiva

Autor: Portal Torpedo 15.05.2023

brand_kali_

Više pročitajte u razgovoru u nastavku!

Elma Rekić poznata je riječka trenerica koja se bavi fitnessom pod imenom Fit by Elma i vlasnica je brenda Kali my brand. Predstavila nam je svoje dvije ljubavi, ali i najavila suradnju koja nas posebno veseli. Više pročitajte u razgovoru u nastavku!

Kako je nastao Kali my brand?

Kali brand je nastao u doba korone, doba kada se sve kupovalo online. Tada sam i ja često naručivala sportsku odjeću s različitih stranica i shvatila da skoro ništa nije iz Hrvatske. To saznanje me počelo nekako smetati, pa sam predložila prijateljici da mi osmislimo svoj brand. Kao trenerica jako dobro znam kakvi modeli tajica su udobni za trening, a prijateljica ima svoj pogled na modu koju jako voli i živi.

Iako želimo udobne modele za trening kao i za druge casual trenutke, također nam je bitno da taj komad robe - majice, hlače, trenerke, tunike, suknje... - izgledaju lijepo na nama, pa smo se s tim saznanjem i nosile.

Što se krije iza imena branda?

Brand je nazvan Kali po indijskoj božici, a nastao je na račun mog prijašnjeg loga Fit by Elma koji mene predstavlja kao jaku ženu-ratnicu i trenericu, pa se je Boris Krpan (koji je zaslužan za moja oba loga) vodio time i došao do imena Kali. Logo je trebao predstavljati nas dvije u jednom, no nakon nekog vremena prijateljica se povukla zbog svojih privatnih obaveza. Ja sam odlučila NE ODUSTATI i krenuti dalje sama uz moj dragi i stručni tim Krojački studio Loretta na čelu s Loretom Begonja koja moje ideje podupire, dorađuje sa mnom i sve sama kroji. S ponosom mogu reći da je Kali hrvatski proizvod nastao na Grobniku!

brand_kali_-36815

Iako si po struci kozmetičarka, ipak je ova sportska nota pobijedila u oba brenda.

Hmmm, da, baš tako. Kozmetički dio je i dalje zastupljen u mom životu, ali na malo drugačiji način, a taj sportski dio je prevladao. Ni slutila nisam kamo će me život odvesti prije 10 godina kada sam samo bila rekreativac u fitnessu, a radila kao predstavnik za kozmetiku. Snovi su tu da ih sanjamo i ostvarujemo.

Što sve imate u ponudi? Primjećujemo da se u zadnje vrijeme asortiman znatno povećao.

Kada sam dobila ideju za svoj sportski brend, cilj su mi bile tajice koje su udobne i privlačne oku. Međutim, Kali je prvo krenula proizvoditi pamučne i plišane trenerke, a zatim je došla na red ljetna kolekcija koja uključuje suknje, topove, tunike, majice sa i bez rukava, crop-topove te napokon i prve tajice.

Upravo pripremamo najnoviju ljetnu kolekciju koja će biti jako zanimljiva. Vjerujem da će se za svakoga naći nešto iz linije i svakako nas pratite da ne propustite naručiti svoj komad iz asortimana, pošto su naši modeli sašiveni u ograničenim količinama.

brand_kali_-86052

Kako sve stigneš?

Ufff, ne znam ni ja kako stignem sve. Niti ne stignem baš onako kako si zamislim i želim, ali me adrenalin drži tijekom dana. Trčim s posla doma djeci, skuham, družim se, napravim nešto po kući pa opet nazad na posao.

Između toga ubacim odlazak kod Lorete, nabavu materijala, odgovaranje na upite u inbox, stavljanje ideja na papir (više to ostane u glavi hahaha)... A onda navečer napokon malo vremena za odmor i razgovor s mojom drugom polovicom koja se trudi biti mi podrška u svemu. Tjedan je užurban i raznolik pa jedva čekam vikend koji proleti i često zna biti isto radan, ali to je ono što živim i volim, pa je onda lakše sve to podnositi.

brand_kali_-91087

Što te opušta?

Pa iskreno, puno toga me opušta... Volim trenutke koje provodim sa svojom djecom - oni su moja realnost i sreća. Nekad mi i sami kažu da malo odmorim, hahaha. Imamo puno kućnih ljubimaca koji me sa svojom jednostavnošću i ljepotom dok ih samo gledam opuštaju, pogotovo navečer kad ih stignem malo pomaziti.

Volim trenutke provedene sa svojim dečkom, ali najviše od svega, volim ljeto... Ljeto i more u kombinaciji mi daju totalni relax i to godišnje doba obožavamo i ja i moja djeca. Uskoro je naše vrijeme..

brand_kali_-54381

U ovom tekstu nismo ništa govorili o fitnessu, ali drago nam je da spremaš nešto i za naše čitatelje odnosno pratitelje Facebook stranice Torpedo Trend.

Da, volim prenositi na druge važnost kretanja, prehrane i psihološkog momenta koji donosi trening. Često osobe imaju otpor prema treningu i misle kako to uopće nije bitno. Rekreacija nam donosi puno benefita, hormone sreće koji se izlučuju, tonus kože, bolju pokretljivost, zadovoljstvo svojim izgledom u ogledalu i najbitnije - bolje zdravlje u svakom segmentu…

Uvijek kažem "Kreni danas, kreni sad" da bi se bolje osjećali, bili zdraviji i bili bolja verzija sebe!!! Nadam se kako ćete pratiti video uratke koji će uskoro krenuti samo za vas!

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...